Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

ULTIMA ORĂ ǀ Motivul ireal al conflictului dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu a fost dezvăluit

FCSB Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21107180/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-5.jpg

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), cunoscut ca un prieten bun al lui Gigi Becali, a dezvăluit care sunt motivele conflictului dintre patronul celor de la FCSB şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu.

”Oracolul din Bălceşti” a explicat că pentru Becali ”războiul” cu Burleanu reprezintă o chestiune de orgoliu, impregnată în mentalitatea sa de mic copil.

Gigi Becali, devoalat de Dumitru Dragomir

În acelaşi timp, Dragomir a precizat că activitatea religioasă a lui Gigi Becali l-a făcut pe latifundiar să devină o persoană mai dreaptă, însă şi să aibă toleranţă zero atunci când se simte neîndreptăţit.

“Este o chestie de orgoliu şi educaţia pe care o ai de copil. El a avut educaţie să se bată şi să câştige cu toată lumea. Nu numai la bătaie să dai cu pumnul, că nu asta este important în viaţă.

Dar ca să câştigi meciuri în mai multe domenii de activitate, asta este viaţa. Cine primeşte totul bătând din palme, ăla nu e om. Este chestie de educaţie a vieţii. Dacă oile mele erau mai frumoase ca ale lui, se îmbolnăvea.

De aici trebuie să pleci cu el. Şi nu se fereşte de nimic. Scoate şi mizeria la suprafaţă, dar şi lucrurile bune. Lumea îşi alege. Sunt unii… poate să facă Becali orice, nu îi mulţumeşte. Aşa e viaţa. Dumnezeu nu a făcut ca oamenii să gândească toţi într-un anumit fel.

Comunismul a încercat să facă asta. Şi a dat chix. Eu cred că acum îl înnebuneşte nedreptatea. El cu duhovnicii lui au mers pe dreptate în ultimii ani. El nu este în stare să îţi facă o nedreptate acum.

Să ştii sigur că acum nu o să primeşti o minciună. Am trecut prin multe faze cu el. Nu este Gigi care a fost acum 20 de ani. Este un Gigi pe care foarte greu îl înţelegem din punctul de vedere al religiei.

Eu am căutat să îl înţeleg. Nu pot. E habotnic. N-ai ce să-i faci. Nu-ţi dă voie să vorbeşti tu urât. Să audă el vreo prostie sau ceva. Duhovnicii l-au modelat. Este în puterea lor. Cred că are unul principal.

Am văzut o emisiune la televizor, cu un preot de la muntele Athos cum a povestit că şi-a făcut chilie şi primeşte mii de oameni acolo pe banii lui Becali. Am fost foarte entuziasmat, era unul cu o barbă deasă:

«Au venit un grup de vreo 4-5 aici şi m-a întrebat unul mic cu ce probleme mă lovesc. I-am zis că vreau să fac o chilie şi mă întreba de câţi bani am nevoie. Păi cam de 30.000 de dolari ca să termin tot.

‘Luţule, scoate 30.000 din geantă!’. Preotul a rămas tâmpit, i-a dat cărămida de 30.000 de dolari şi a plecat: ‘Domnule, spune-mi cum te numeşti!’. ‘Sunt Gigi Becali’ şi a plecat». Mă, cine Dumnezeu face asta?

Dacă există pe pământul ăsta… să faci atâtea biserici, să dai atât de mulţi bani la oameni. Este total sub dominaţie religioasă. Este greu să mai ieşi!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele