Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

ULTIMA ORĂ ǀ FCSB şi-a ales noul antrenor principal!

FCSB Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21080332/1/1526372258-52524.jpg

FCSB urmează să bată palma cu un nou antrenor principal doar în acte, obligată de regulament să aibă un tehnician ce deţine Licenţa Pro. Mihai Pintilii, trecut formal drept delegat, va continua să fie antrenorul de facto al ”roş-albaştrilor”.

Cine este Elias Charalambous

Gigi Becali a anunţat că în cursul zilei de astăzi va fi numit la FCSB un antrenor. Chiar dacă nu i-a menţionat explicit numele, indiciile conduc la faptul că Elias Charalambous, jucător la FC Vaslui în sezonul 2012-2013, va prelua rolul pe care l-a avut Leo Strizu pe banca ocupantei locului 3 în Superligă.

”O să punem un antrenor, cred că azi (n.r.- miercuri) rezolvăm. O să fie străin, cred că cipriotul, da. A jucat prin România. Mai multe ştiu cei de la club.”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferinţe de presă.

Dacă ar fi continuat fără un antrenor cu Licenţă Pro, FCSB ar fi fost sancţionată cu 10.000 de lei la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 3-a a play-off-ului, programat pe 9 aprilie. Orice încălcare ulterioară ar fi adăugat un plus de 50 % amenzii la următoarele meciuri.

Elias Charalambous este liber de contract din mai 2022, de când s-a despărţit de Doxa Katokopias, formaţie din prima ligă cipriotă. În decembrie 2019 - februarie 2020, Charalambous a mai pregătit-o ca principal pe AEK Larnaca. Ethnikos, în perioada decembrie 2020 - noiembrie 2021, este cealaltă echipă din CV-ul tehnicianului cipriot, unde a activat ca antrenor principal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele