Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Transferul la care visează Gigi Becali, readus în discuţie de Dumitru Dragomir: ”Florinel Coman a fost magnific”

FCSB Publicat pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21097485/2/becali-gigi.jpg

Florinel Coman este în revenire de formă, având evoluţii tot mai bune în ultimele meciuri, în special în partida cu CFR Cluj, scor 1-1, când a avut o prestaţie apreciată de toată lumea, mai ales de patronul Gigi Becali. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e convins că ”Mbappe” va reuşi din nou să aibă continuitate, aşa cum se întâmpla în perioada de după venirea de la Farul.

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali pentru faptul că Florinel Coman şi-a revenit, pentru că l-a forţat în momentul în care s-a întors după accidentare şi că a avut încredere în el când evolua şters.

E posibil ca, poate încă din vară, pe numele lui Florinel Coman să înceapă să vină ofertele, iar Gigi Becali să încaseze iar sumă importantă de bani, aşa cum a încasat pe Dennis Man sau Nicolae Stanciu în sezoanele trecute.

A jucat magnific Florinel Coman. Tot Gigi Becali a avut dreptate. Când ăsta nu stătea în picioare după accidentare, l-a forţat un pic, presa l-a luat în primire. Şi uite acum. E din nou cel mai bun de la FCSB.

Joacă foarte bine acum. L-au adus la o formă foarte bună. Este de felicitat Pintilii. Antrenamentele le face el. Ăla (n.r. Charalambous) nu ştie cum să ajungă la baza sportivă, e de câteva zile la echipă”, a spus Mitică Dragomir pentru Fanatik.

În urma reuşitei din partida cu CFR, Florinel Coman a ajuns la şapte goluri în acest sezon, în 36 de confruntări. În acelaşi timp, s-a făcut remarcat şi cu şase pase decisive.

Golul marcat de Florinel Coman cu CFR 

Florinel Coman, lăudat şi de Gigi Becali 

Florinel Coman a fost singurul jucător remarcat de Gigi Becali după derby-ul din Gruia, dintre CFR Cluj şi FCSB, transmis în direct de Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Mijlocaşul a evoluat ca în vremurile bune, iar omul de afaceri e convins că aşa va juca şi de acum înainte, că va începe din nou să facă diferenţa pentru FCSB.

Coman a fost într-un con de umbră luni bune, dar de ceva vreme începe să aibă evoluţii apreciabile. Cu CFR Cluj a marcat un gol superb şi a şi avut multe incursiune în viteză, driblinguri de efect cu care a pus probleme formaţiei din Ardeal.

Gigi Becali, la o zi după duelul de la Cluj, a dezvăluit care este motivul pentru care Florinel Coman a început să aibă prestaţii tot mai solide.

Florinel… Eu am spus! A devenit mai bun decât când l-am luat eu, a făcut saltul. A înţeles că nu merge… Munca… El vine şi se antrenează, după merge la sală şi se antrenează şi singur. Muncă, muncă, muncă.

La un moment dat a driblat şase jucători, a făcut ce face Neymar. Se joacă cu mingea ca Neymar. Bine, acum nu vreau să îl laud… Nu l-au motivat criticile mele, l-a motivat Dumnezeu care i-a zis: «Vezi că Tănase ia milioane de euro, Cicâldău ia milioane de euro, iar ăştia în faţa ta erau mici, tu erai la distanţă de ei». El trebuie să ia mai multe milioane. Gata…”, a spus Gigi Becali.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele