Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Tensiuni la FCSB. Doi oameni de bază s-au certat!

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105406/1/cha.jpg

Situaţie tensionată şi neaşteptată la FCSB. Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au ajuns să se certe, scrie GSP.ro.

Între cei doi există o dispută cu privire la cine să fie antrenorul real al echipei. Cipriotul deţine licenţa PRO şi are un avantaj, mai ales că a intrat în graţiile lui Becali. De cealaltă parte, Pintilii a condus FCSB în ultima vreme şi ar dori să aibă supremaţia neştirbită, chiar dacă nu are acte care să îi dea dreptul să stea pe banca tehnică ca antrenor.

Sursa mai sus citată scrie că cei doi au idei contradictorii cu privire la pregătirea vicecampioanei şi astfel s-au generat tensiuni în vestiar.

La început, patronul FCSB a dat de înţeles că tot Mihai Pintilii va fi cel care va decide la echipa, iar noul antrenorul nu este decât o ”marionetă” care va sta pe bancă, va susţine conferinţe de presă şi va da declaraţii după meci. 

Totuşi, într-o intervenţie telefonică în direct la Prima Sport, Becali a oferit mai multe declaraţii surprinzătoare. Patronul FCSB susţine că Elias Charalambous este sută la sută peste Mihai Pintilii şi că a reuşit să ducă echipa la alt nivel. 

”Ilie Haralambie e peste Pintilii sută la sută!”

”Ilie Haralambie m-a impresionat pentru că noi ştiam că echipa are valoare, dar nu ştiam că poate să joace în aşa mare viteză, să nu poată lăsa adversarii să respire. E peste Pintilii, sută la sută (n.r. - Charambous e antrenorul)! Este peste Pintilii, vă spun sută la sută! Nu l-am luat să fie peste Pintilii, dar şi-a luat singur dreptul!”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele