Ultima oră
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”
VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas

Sebastian Colţescu, delegat în Liga 4. Suma incredibilă cu care a fost plătit

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21527663/1/coltescu.jpg

Sebastian Colţescu (46 de ani) este unul din cei mai consacraţi centrali din fotbalul românesc. Acesta a avut parte de o experienţă inedită în weekend.

Colţescu a împărţit dreptatea în Liga 4 Giurgiu, la partida Bolintin Malu Spart şi ACS Axi Adunaţii Copăceni, scor 3-7.

Alături de cunoscutul arbitru, la linii de asistenţii săi din Superliga: Daniel Mitruţi şi Florin Barbu.

Arbitrul Sebastian Colţescu a încasat un barem de 240 de lei pentru partida din Liga 4. Cifra este infimă comparativ cu ce ia la Superliga, unde e remunerat cu 6000 lei/meci.

Criticat recent de Gigi Becali, pentru cum a arbitrat FC Voluntari - FCSB

Gigi Becali nu l-a iertat pe Sebastian Colţescu, chiar dacă FCSB a câştigat partida şi a taxat faptul că arbitrul a acordat 5 minute de prelungiri în finalul meciului. Omul de afaceri a mărturisit la Fotbal Show că ar fi trebuit acordate mai puţine.

”A dat 5 minute de prelungiri, pentru ce? Că doar situaţia cu Florinel Coman, atât a fost. Să zicem, o chestiune minoră, dar pentru ce? S-a oprit pentru Pintilii, bine, 4 minute atunci, dar de unde scoţi 5? E o problemă mică, minoră, dar de ce 5?”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele