Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Se retrage sau nu Gigi Becali din fotbal? Legendarul jucător a dat verdictul. ”Nu poate să scape aşa repede de echipă”

FCSB Publicat pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21109035/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4.jpg

Helmut Duckadam a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre posibila retragere din fotbal a lui Gigi Becali. 

După înfrângerea cu 1-0 în faţa Rapidului, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. Duckadam e de părere că patronul ”roş-albaştrilor” se va retrage din fotbal, dar nu acum. 

"Cred în retragerea lui Becali, nu acum, pentru că nu are ce face... dar cred că se va retrage din fotbal în următorii doi ani, pentru că are o vârstă, nu mai are nici ambiţii, cred că i s-a luat deja şi de fotbal.

Nu poate să scape aşa repede de echipă, dar în următorii doi ani va face ceva. Cu siguranţă va suferi fotbalul românesc, pentru că e unul dintre puţinii oameni care au investit în fotbal. A fost cam singurul care a investit şi vor suferi celelalte echipe dacă el nu va mai cumpăra jucători", a spus Helmut Duckadam.

Legendarul portar e de părere că etapa a 6-a din play-off-ul Superligii poate fi decisivă pentru lupta la titlu, iar FCSB trebuie să câştige cu U. Craiova pentru a păstra şanse.  

"Următoarea etapă din play-off poate să decidă campionatul. Dacă FCSB nu reuşeşte să câştige la Craiova, cred că iese din cursa la titlu. Dacă CFR nu se impune în deplasare cu Rapid, iar Farul câştigă cu Sepsi... s-a cam terminat. În rest, ce pot să spun, interesantă lupta la titlu, dar, din păcate, influenţată negativ de arbitraj", a explicat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele