Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Superligă! A jucat la Campionatul Mondial din 2022, iar acum e gata vină în România

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 11 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21664260/1/profimedia-0740461726.jpg

Samuel Oum Gouet este un mijlocaş defensiv camerunez de 26 de ani care a fost prezent la Campionatul Mondial din Qatar.

Goutet este liber de contract după ce s-a despărţit de Yverdon, iar acum este gata să vină în Superligă.

Conform GSP, Gouet s-a înţeles cu Poli Iaşi şi mai are de trecut vizita medicală înainte să semneze cu echipa pregătită de Tony.

Cotat la 300.000 de euro, Gouet a bifat 99 de minute la Mondialul din Qatar pentru naţionala Camereunului. Mijlocaşul a fost integralist cu Elveţia, a intrat pe final cu Serbia şi a rămas pe bancă la partida cu Brazilia.

De-a lungul carierei, Gouet a evoluat la APEJES Academy (Camerun), Altach (Austria), Mechelen (Belgia) şi Yverdon (Elveţia).

25 de selecţii a bifat Gouet pentru naţionala Camerunului, fără să marcheze vreun gol. Dacă va semna cu Poli Iaşi, fotbalistul de 26 de ani va fi al 11-lea transfer al verii pentru formaţia pregătită de Tony.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele