Ultima oră
Gigi Becali, un nou tun financiar! Transfer cu efect instant! Starul de la FCSB, direct în Seria A, lângă Dennis Man

Gigi Becali, un nou tun financiar! Transfer cu efect instant! Starul de la FCSB, direct în Seria A, lângă Dennis Man
Mihai Covaliu, reales preşedinte al COSR. Răzvan Burleanu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte Mihai Covaliu, reales preşedinte al COSR. Răzvan Burleanu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte
OUT de la CFR Cluj! Cei doi jucători s-au despărţit de formaţia clujeană OUT de la CFR Cluj! Cei doi jucători s-au despărţit de formaţia clujeană
Jordan Chiles, afectată în continuare de controversa de la Jocurile Olimpice. „Cel mai mare lucru care mi-a fost luat” Jordan Chiles, afectată în continuare de controversa de la Jocurile Olimpice. „Cel mai mare lucru care mi-a fost luat”
Mihai Pintilii, răspuns sincer după ce a fost întrebat dacă a vrut să plece de la FCSB. „Mi-e ruşine să ies în oraş, nu pot să dau ochii cu oamenii!” Mihai Pintilii, răspuns sincer după ce a fost întrebat dacă a vrut să plece de la FCSB. „Mi-e ruşine să ies în oraş, nu pot să dau ochii cu oamenii!”
Fostul star din La Liga, condamnat pentru abuz sexual asupra unei mascote feminine

Fostul star din La Liga, condamnat pentru abuz sexual asupra unei mascote feminine

Scandarea lui Şumudică, taxată de oficialul FRF. „Asta o să vedem la următoarea comisie” | EXCLUSIV VIDEO

Rapid Publicat pe 21 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21708940/1/screenshot-2024-08-21-222406.png

Marius Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului, după ce i-a luat locul lui Neil Lennon pe banca giuleştenilor.

Tehnicianul româna a condus şi primul antrenament în calitate de antrenor al „alb-vişiniilor”, la care au fost prezenţi şi suporterii Rapidului. Fanii i-au scandat numele, alături de o scandare împotriva rivalei „roş-albastre”, la care a Marius Şumudică a răspuns,

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Andrei Vochin şi Cosmin Băleanu au comentat scandările lui Şumudică şi au căzut de acord că nu e un comportament corespunzător pentru un antrenor.

„(n.r. E ok ce face?) Asta vedem la prima comisie. Ce face el nu e ok şi nu se învaţă minte să termine cu asta, încă nu pricepe. Când vorbeşti cu el în particular îţi spune că nu e ok. 

Pentru că Pancu nu a făcut la fel l-au scos de la inimă?! (n.r. suporterii Rapidului). Doar că pentru fiecare gest pe care îl faci în viaţă, într-un moment sau altul vei avea o notă de plată şi atunci probabil că Şumudică acceptă lucrurile astea, doar că nu trebuie să se întrebe de nu se întâmplă ceva ce el şi-ar dori foarte tare.”, a declarat Andrei Vochin, la Fotbal Show.

„În momentul ăsta este suporter, e ultras! Nu poate să îşi scoată din sânge chestia asta, de asta îl iubesc suporterii, dar să vedem cu rezultatele.”, a completat Cosmin Băleanu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele