Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Săracul. era nervos!”. Varianta lui Mihai Pintilii despre ”bătaia” cu Elias Charalambous

FCSB Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21115705/1/befunky-collage-14.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 40 de puncte, la trei puncte de liderul Farul. Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 35 de puncte.

Înainte de duelul cu oltenii, în presă au apărut informaţii că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-ar fi contrat la antrenamente pentru postul de antrenor principal. Totuşi, tehnicianul FCSB-ului a dezvăluit că nimic nu este real şi chiar a făcut o glumă pe seama acestui subiect.  

Mihai Pintilii a vorbit şi el despre acest conflict. Fostul mijlocaş a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Elias Charalambous şi e negat orice zvon despre o potenţială bătaie cu antrenorul principal de la FCSB. 

El susţine că antrenorul din Cipru a fost surprins în momentul în care a citit ştirea despre bătaia dintre el şi Pintilii. 

”Pe Elias l-a trimis Dumnezeu. E un băiat care zici că e cu noi de şapte, opt, nouă, 10 ani. A înţeles totul perfect şi s-a băgat direct. Altcineva nu cred că reuşea ce a făcut el, să se impună aşa uşor şi să fie atât de liber în exprimare. 

Aia cu bătaia... Doamne fereşte! Păi, dacă era bătaie, trebuia să povestim bătaia de la CFR, când Muhar şi Burcă erau vineţi. Că asta înseamnă bătaie.

Săracul (n.r. - Elias Charalambous) era nervos că cine a scris. <<La noi, în Cipru, trebuie să suni să scoată articolul>>. <<Unde te crezi, în Cipru?>> (n.r. - ironic). <<Păi, la noi (n.r. - în Cipru) în două minute se şterge>>. <<Bine, mă, la noi trebuie să te dai după ai noştri>>. 

Suntem un grup foarte bun. Tomi (n.r. - Thomas Neubert) a rămas şi el impresionat de el (n.r. - de Elias Charalambous). E foarte uşor de lucrat cu el”, a declarat Mihai Pintilii, într-un interviu acordat Orange Sport.

Elias Charalambous, dezvăluiri sincere despre conflictul cu Mihai Pintilii

”Vă arăt acum vănătăile, ne-am bătut (n.r. râde). Ascultaţi, de ce aceste zvonuri nu au apărut când câştigam? Când am pierdut un meci, au apărut zvonurile. Nu ştiu dacă cineva de aici a scris asta, dar dacă nu mă respectaţi pe mine, nu îmi pasă. Dar trebuie să-l respectaţi pe Pintilii. A jucat pentru echipa naţională, trebuie să-l respectaţi ca persoană. În fiecare zi relaţia noastră este tot mai bună.

Dacă cineva a scris asta pentru like-uri, e altă metodă de a le obţine. Dacă cineva mă critică pentru ce am făcut în teren, voi accepta şi voi încerca să îmbunătăţesc. Toată viaţa am trăit cu presiune, ador să trăiesc cu presiune. Nu pot trăi cu presiune. Tot timpul iau presiunea cu mine. Dar asta este prea mult. 

I-am trimis direct textul lui Pinti şi l-am întrebat unde ne-am bătut şi dacă e OK. Am râs amândoi”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele