Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Salariul surprinzător încasat de Elias Charalambous. FCSB nu s-a mai zgârcit la bani

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21112471/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023-2.jpg

Gigi Becali nu s-a mai uitat la bani când l-a angajat pe Elias Charalambous. În primă fază adus doar pentru licenţa PRO, cipriotul s-a impus ca principal în adevăratul sens al cuvântului.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că Elias Charalambous este remunerat de FCSB cu 11.000 de euro pe lună, o sumă mare pentru nivelul din Superliga. El e cel mai bine plătit membru din staff, încasând cu 1.000 de euro mai mult decât preparatorul fizic Thomas Neubert.

”Fă ce vrei”. Gigi Becali îi oferă un statut special lui Elias Charalambous

 

FCSB revine în lupta la titlu, după victoria de pe terenul Universităţii Craiova, cu scorul de 2-1. Datorită acestui rezultat, Gigi Becali nu mai pare atât de hotărât să vândă echipa.

Patronul de la FCSB a declarat că cipriotul Elias Charalambous are mână liberă în pregătirea echipei, deşi în primă fază părea că tehnicianul va fi doar de faţadă principal.

Modul de lucru pe care Charalambous l-a implementat la FCSB l-a făcut pe Becali să îşi schimbe radical părerea.

”Fă ce vrei, dacă ne-ai adus aici. Am vorbit cu el (n.r. antrenorul Elias Charalambous) prin MM. Dar nu i-am zis nimic, nu mă mai interesează", a declarat Becali, în cadrul unui dialog cu jurnaliştii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele