Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Revenirile lui Malcom Edjouma şi Octavian Popescu, anunţate înainte de FCSB - Farul!

FCSB Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21095077/1/becalifb.jpg

Gigi Becali simte că FCSB poate avea pretenţii reale la titlu în acest sezon, şi în urma rezultatelor nu foarte convingătoare ale CFR-ului, dar şi pentru că urmează un meci foarte important, cu Farul, care va fi în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, luni, de la ora 20:30!

Din acest motiv, aşa cum a anunţat după partida cu ardelenii, omul de afaceri este decis să meargă să discute cu jucătorii, să accentueze importanţa succesului în faţa formaţiei lui Gică Hagi.

În plus, Becali a făcut publică o veste foarte importantă pentru FCSB, anume că Malcom Edjouma şi Octavian Popescu se vor întoarce în lotul echipei pentru partida cu Farul. Amândoi au fost indisponibili din cauza unor probleme de ordin medical şi nu au fost în lot, de exemplu, la confruntarea cu CFR Cluj.

E posibil să merg în cantonament, contează foarte mult încurajarea, eu o să le spun că sunt cei mai buni, cum le spune Gică, că aşa le spune Gică, mă iau şi eu după Gică, mă iau după specialist, nu?

Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai eşti în cărţi. Dacă câştigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăţi să ne pregătim de Liga Campionilor.

Şi Tavi Popescu, şi Edjouma, vor juca, da!”, a anunţat Gigi Becali.

Derby-ul FCSB – Farul, LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, luni, de la ora 20:30

FCSB – Farul, derby din runda a 4-a a play-off-ului din SuperLiga României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, luni seară, dar la ora 20:30. Runda trecută, bucureştenii au făcut egal, iar echipa lui Gică Hagi a învins.

FCSB a remizat pe terenul campioanei CFR Cluj, 1-1, după ce a fost condusă. A marcat prin Florinel Coman. De partea cealaltă, Farul a trecut, după un meci cu cinci goluri, de Universitatea Craiova, scor 3-2.

Referitor la diferenţa din clasament, cele două sunt despărţite de cinci puncte, 39 la 34 în favoarea grupării lui Gică Hagi.

În returul sezonului regular, FCSB – Farul s-a terminat 2-3. În turul întrecerii regulare, partida de la Constanţa a fost câştigată tot de formaţia de la malul mării, scor 3-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele