Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Remarcaţii lui Gigi Becali după FCSB - Farul: ”El a jucat ca Messi”

FCSB Publicat pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21098721/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Gigi Becali e entuziasmat după ce FCSB a trecut de Farul, scor 2-1, şi speră tot mai mult la un titlu aşteptat de ani. Omul de afaceri a avut, în această dimineaţă, o reacţie în stilul caracteristic şi a lăudat doi dintre jucători, pe Florinel Coman şi pe Octavian Popescu, pe marcatorul golului doi din derby-ul cu echipa lui Gică Hagi şi pe omul care a scos o lovitură de pedeapsă, la prima reuşită.

Octavian Popescu şi Florinel Coman par din ce în ce mai buni în evoluţii, dar rămâne de văzut dacă vor avea continuitate, pentru că şi în trecut au avut evoluţii bune, dar ulterior au intrat în umbră.

Coman e din nou preferatul lui Gigi Becali, pe care l-a numit, acum, Messi, nu Mbappe.

Plus de asta. Nu numai că Tavi Popescu a funcţionat, dar Coman este cum era Messi la Barcelona. Dacă e Coman în teren se rezolvă meciul. E prea bun, niciodată nu a fost atât de bun. M-a bucurat când a spus că poate mai mult.

Nu vorbim de cote. N-are rost să vorbim de cote. Nu are rost să vorbim de cote. Să câştigăm campionatul, mergem în Liga Campionilor. Acolo e altă piaţă, mai are”, a declarat Gigi Becali.

Rezumatul partidei FCSB - Farul 

Cariera lui Denis Haruţ, pe pantă descendentă. Valeriu Iftime: ”Nu are cum să fie rezervă”

FCSB a obişnuit de câteva sezoane să cumpere cei mai buni tineri din România, dar majoritatea dintre ei se pierd pe parcurs. Aşa se întâmplă, se pare, şi cu fundaşul pe care vicecampioana a plătit 660.000 de euro în urmă cu doi ani, iar în 2023 a prins doar şase minute, cu CFR Cluj, în februarie, în sezonul regular.

Fundaşul Denis Haruţ, adus de la FC Botoşani, e rezervă în cel mai bun caz, de cele mai multe ori. Însă, în acest play-off a prins o singură dată lotul, în rest văzând evoluţia colegilor săi din tribune.

Valeriu Iftime, patronul clubului din Moldova care l-a vândut pe Haruţ la FCSB, nu crede că fostul său jucător merită să fie în această situaţie, considerând că trebuie să primească mai multe şanse. În acelaşi timp, omul de afaceri îl sfătuieşte pe jucător ca dacă nu reuşeşte să se impună la FCSB să plece, pentru că altfel riscă să îşi rateze cariera.

Se pare că Denis Haruţ îşi acceptă situaţia şi pentru salariul pe care îl încasează, de 12.000 de euro pe lună.

Ceea ce trebuie să facă domnul Becali cu echipa lui… acolo trebuie o muncă de adaptare şi de integrare. Este o creştere de trei ori a nivelului salarial şi organizaţional.

De asta nici Dawa, poate nici Edjouma… Nu cred că, vreodată, Haruţ trebuie să fie rezervă. Niciodată în viaţa lui! El trebuie să joace, dacă nu acolo, în altă parte.

Bine, şi el trebuie să aibă mintea limpede. Nu poate să stea pe dreapta, să-şi bată joc de FCSB pe 12.000 de euro salariu. El trebuie să joace şi să ştie că trebuie să fie împrumutat.

Altfel, îşi închide cariera şi se face un pensionar liniştit. Aici este marea noastră greşeală. Pot să-l împrumute, spre binele tuturor, nu poţi să-l ţii pe un salariu mare pe care l-ai dat la început şi nu joacă deloc.

Încerci să îl dai în altă parte. Trebuie schimbat puţin regulamentul să fie în favoarea tuturor. Dawa are valoare, dar trebuie încredere şi cred că trebuie să aibă continuitate în echipă”, a spus Iftime pentru Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele