Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Răzvan Burleanu detonează bomba după scandalul de la Rapid-FCSB! Acuzaţii grave la adresa lui Becali ”E o listă cu trei arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii!”

FCSB Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21106832/1/razvan-burleanu-frf-768x577.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar numeroase voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că este afectat de maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic şi nu mai are de gând să se implice la formaţia din Capitală.

Mai mult decât atât, patronul de la FCSB a fost foarte nervos în seara de după meci şi i-a trimis mai multe mesaje lui Răzvan Burleanu. La câteva zile distanţă. Burleanu a recunoscut că i-a blocat numărul lui Gigi Becali şi l-a ironizat pe patronul FCSB. 

În plus, şeful de la FRF i-a adus aminte patronului de alte momente în care echipa lui a fost ajutată de arbitraj şi a dat de înţeles că latifundiarul din Pipera ar fi plătit trei arbitri în trecut. 

”E o listă cu trei arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii!”

”Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de toată deschiderea noastră, nu sunt un tip ranchiunos. Această întâlnire cred că totuşi va avea loc, dacă e deschis la dialog, la 24 de ore distanţă.

E o listă cu trei arbitri, trei foşti arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, şi cu care el s-ar simţi mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. Şi îi promit că lista respectivă rămâne una confidenţială.

Trebuie să vă împărtăşesc că, la ultima întâlnire pe care am avut-o aici, domnul Becali mi-a împărtăşit despre aceste practici, care erau legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce priveşte persoane din organizaţie sportivă. Aşa că aş fi curios doar pentru a înţelege mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a spus Burleanu.

Burleanu, despre acuzaţiile lui Becali la adresa arbitrajului de la meciul cu Rapid

”Dacă ar fi supărat în ceea ce priveşte neacordarea unui cartonaş roşu sau două, ar trebui să-şi reamintească de cel puţin alte două meciuri. Mă refer aici la cel din etapa a 25-a, în deplasarea de la Voluntari, atunci când Edjouma ar fi trebuit să primească cartonaş roşu, în opinia mea.

Nu am auzit niciun reprezentat de la FCSB că integritarea lui Armaş a fost pusă în pericol. Şi în prima etapă a sezonului (n.r. cu U Cluj), când Şerban ar fi trebuit să primească cartonaş roşu. Nu cred că mai există greşeli intenţionate”, a spus Răzvan Burleanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele