Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

Războiul dintre Gigi Becali şi Florin Talpan continuă! ”Îi va pune sechestru pe casă”

FCSB Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21083797/2/gigi-si-talpanel.jpg

Războiul dintre Gigi Becali şi Florin Talpan este departe de a se fi terminat! După ce juristul îi cere patronului FCSB să achite prejudiciul de 37 de milioane de euro pentru ca echipa sa să poată juca din nou în ”Ghencea”.  

Florin Talpan i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali în privinţa posibilităţii că FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea, administrat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Juristul de la CSA Steaua i-a comunicat lui Becali că trebuie să lase de o parte ”orgoliile prosteşti” şi să recunoască faptul că FCSB nu a primit niciodată palmaresul formaţiei ”militare”.

Răspunsul latifundiarului din Pipera a venit imediat. Becali a dezvăluit că Florin Talpan trebuie să îi achite 30.000 de euro în urma unei hotărâri judecătoreşti, iar liderul galeriei lui FCSB, Gheorghe Mustaţă îl va îndemna pe Gigi Becali să nu renunţe la acei bani.

”Florin Talpan vrea ca Gigi Becali să îi plătească 37 de milioane de euro, iar dacă nu îi plăteşte banii ăştia noi nu jucăm pe stadionul Steaua? Păi, e stadionul lui Florin Talpan? E el stăpânul acestui stadion? Stadionul e făcut din banii lui Florin Talpan? Stadionul e făcut din banii publici. Stadionul e făcut din banii tuturor românilor.

Dar Florin Talpan ar face bine să îi plătească el de urgenţă suma de 30 de mii de euro lui Gigi Becali, aşa cum au decis judecătorii. Iar eu am văzut că Gigi Becali chiar a zis că îi va pune sechestru pe casă deoarece Talpan nu vrea să îi dea aceşti bani.

Foarte bine îi face Gigi Becali, iar eu chiar voi pune presiune pe Gigi Becali şi voi insista la el ca să demareze de urgenţă porcedurile de punere de sechestru pe casa lui Florin Talpan. Vreau să vadă şi acest Talpan cum e să dai bani din buzunarul tău. Dar vedem că Talpan s-a cam obişnuit să fie dator. El nu îşi plăteşte nici muncitorii care i-au muncit la gard.

Au apărut pe internet oameni care se plâng că Talpan le-a dat ţeapă cu banii şi refuză să îi mai plătească pe cei care i-au muncit la gard. Să dea banii la lume, dar să îi dea banii şi lui Gigi Becali. Repet: mă voi ocupa personal ca Gigi Becali să nu îl ierte şi îi voi cere lui Gigi Becali să demareze cât mai repede acele proceduri de punere de sechestru pe casa lui Talpan. Prea face Talpan circ prin emisiuni. Prea plânge el ca să impresioneze lumea”, a spus Gheorghe Mustaţă, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele