Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Propunerea lui Gigi Becali, acceptată! Răspunsul dat după oferta făcută de omul de afaceri. ”Este o veste extraordinar de bună”

FCSB Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21112666/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a răspuns propunerii făcute de Gigi Becali de a cumpăra echipa ilfoveană în cazul în care o va vinde pe FCSB.

Pandele este încântat de ideea ca Gigi Becali să investească la FC Voluntari, mai ales că primarul ar vrea să se implice mai mult în alte sporturi şi să îi lase omului de afaceri echipa de fotbal în grijă. 

”Dacă într-adevăr domnul Gigi Becali are această intenţie de a veni la noi, la FC Voluntari, atunci este o veste extraordinar de bună, mai ales că dânsul trăieşte de zeci de ani aici. Oricine vine şi investeşte sume de bani la acest club va fi cu siguranţă foarte bine primit!

Ce pot să vă spun este că eu sunt pregătit să ajung la final cu fotbalul: am promovat echipa FC Voluntari în Superliga, am câştigat trofee, am luat Cupa României, am luat Supercupa, am mai jucat o finală de Cupă.

”Dacă vine domnul Becali la FC Voluntari, atunci ne putem ocupa mai mult şi de celelalte secţii pe care le avem, mai ales că baschetul a avut rezultate foarte bune. Nu uitaţi că Voluntari este un adevărat oraş al sportului”, a mai spus Florentin Pandele, conform prosport.ro.

Gigi Becali, gata să o cumpere pe FC Voluntari dacă o vinde pe FCSB

Latifundiarul din Pipera anunţă că va cumpăra clubul din play-out, FC Voluntari. Becali susţine că va câştiga titlul cu ei şi va demonstra că se pricepe la fotbal.

Eu am cerut 40 (n.r. de milioane de euro) ca să nu o mai au dacă ies campion, dar el a zis că dă şi 40.

Eu după aia o iau pe Voluntari şi devin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoşti fotbal. Încep să mă laud şi…”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele