Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Probleme mari pentru FCSB! Echipa rămâne fără unul dintre cei mai importanţi oameni. Poate pleca din vară după ce a refuzat oferta lui Becali

FCSB Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21112403/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins, duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 40 de puncte, la trei puncte de liderul Farul. Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 35 de puncte.

După această victorie, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu, dar ar putea avea probleme grave din sezonul următor. Un om de bază de la echipa a refuzat oferta lui Becali şi poate pleca din vară. 

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, a decis să nu accepte oferta lui Gigi Becali, potrivit GSP. Neamţul a primit oferte de la Ludogorets Razgrad, acolo unde Cosmin Moţi este director tehnic. 

Înţelegerea preparatorului fizic de la FCSB expiră pe 30 iunie, iar acesta ar putea părăsi din echipa FCSB în vară. 

Revenit la FCSB în 2020, alături de Toni Petrea, Neubert a readus stabilitatea fizică dorită de Gigi Becali.

Neubert şi-a creat o imagine excelentă în fotbalul românesc în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, când a instaurat un regim draconic de pregătire fizică, iar roş-albaştrii se puteau bate de la egal la egal cu cele mai importante echipe de pe Bătrânul Continent.

Neamţul a intrat, apoi, în conflict cu Laurenţiu Reghecampf şi a preferat să-l urmeze pe Toni Petrea în cariera acestuia de antrenor principal. Aşa a revenit la FCSB în 2020, rămânând la echipă şi în perioada în care Toni Petrea se despărţise de echipa roş-albastră.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele