Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Portughezii au reacţionat după ce s-a scris că Florinel Coman este dorit la Sporting: ”Noi ştim asta din informaţiile ziarului nostru!”. Care este situaţia transferului şeptarului de la FCSB

FCSB Publicat pe 21 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21102259/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023.jpg

Florinel Coman, jucătorul momentului la FCSB şi în Superliga României, dă senzaţia mai mult ca niciodată că a revenit la forma care l-a consacrat înaintea accidentării suferite în septembrie 2020.

Evoluţiile excelente din ultima perioadă l-au readus pe radarul echipelor din străinătate. De asemenea, în presă au apărut informaţii că cei de Sporting ar fi interesaţi de serviciile jucătorului pe care visează Becali să încaseze milioane de euro. 

Totuşi, A Bola, publicaţie portugheză, susţine că Florinel Coman nu este pe lista celor de la Spoting. Lusitanii au precizat că Florinel Coman nu face parte din planurile clubului care ocupă locul 4 în Portugalia. 

”Noi ştim asta din informaţiile ziarului nostru!”

”Încep deja mişcările pe piaţa transferurilor, iar miercuri s-a scris că Sporting ar fi interesată de internaţionalul român Florinel Coman, de la Steaua Bucureşti. (n.r - FCSB)

Totuşi, din informaţiile ziarului nostru, stângaciul în vârstă de 25 de ani nu face parte din planurile clubului”, a anunţat A Bola.

  • 9 goluri şi 6 pase de gol a reuşit Florinel Coman pentru FCSB în 38 de apariţii oficiale din acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele