Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Pintilii, sincer când a fost întrebat despre postul de antrenor de la FCSB: "Încă nu sunt pregătit pentru asta"

FCSB Publicat pe 2 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20907168/1/pintilii.jpg


Mihai Pintilii, 37 de ani, nu se gândeşte la funcţia de antrenor principal a celor de la FCSB, considerând că nu este încă pregătit pentru a face un astfel de pas în cariera tehnică.
 
Programat de Gigi Becali şi Mihai Stoica să preia la un moment dat treningul de A1, fostul mijlocaş central din Ghencea va conduce echipa la partida cu West Ham, de joi, dar e conştient că, în acest moment, nu are experienţa necesară pentru a-şi asuma rolul de principal la vicecampioana României.
 
Pintilii îşi propune doar o schimbare de atitudine în partida de pe Arena Naţională, pentru ca mai apoi să facă din nou pasul în spate şi să-i facă loc următorului tehnician numit de Gigi Becali:
 
"Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut şi deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate. Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluţie. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm", a declarat fostul internaţional, miercuri, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu formaţia engleză.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele