Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

"Pentru imbecilii care cred că au simţul umorului”. MM Stoica, un nou atac dur, cu privire la meciul cu Rapid

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105625/1/stoica.jpg

Mihai Stoica a revenit cu o nouă postare dură, cu privire la meciul cu Rapid, pierdut de FCSB cu 1-0. Confruntarea a fost marcată de anumite decizii controversate de arbitraj, care au creat un val de reacţii.

Stoica a declarat că echipa sa ar fi putut câştiga pe Giuleşti, cu condiţia să nu fi fost ”măcel”.

"Pentru imbecilii care cred că au simţul umorului şi-mi întorc (în mintea lor puţină) ironiile: N-am spus/scris înainte de meci că batem sigur în Giuleşti, ci că batem sigur dacă nu va fi măcel.

Doar că a fost măcel. Sau, mai pe înţelesul lor : DECÂT măcel a fost!"
, a scris oficialul celor de la FCSB.

Poziţie fermă imediat după meci

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a scris duminică seară, pe Facebook, că s-a temut că la meciul cu Rapid va fi tolerat jocul dur, dar în optimi sa, la partida din etapa a V-a din play-off-ul Superligii, a fost măcel.

"Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni! Vorbiţi de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiţi de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiţi de Feşnic şi de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur. Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur.

A fost măcel. Înţeleg că cel mai influent şi valoros arbitru VAR român, Haţegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr - Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat şi îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop şi în 11 contra 9. Sau poate nu", a scris Stoica pe Facebook.
 
Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, în timp ce rezervă a fost Bogdan Dumitrache.

În Camera VAR s-au aflat George Vidican şi Vasile Marinescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele