Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

”Pedeapsa” continuă pentru Octavian Popescu. Gigi Becali a anunţat când va reveni fotbalistul în primul 11 la FCSB: ”El joacă prea bine în locul lui. Nu mai stăm să promovăm jucători!”

FCSB Publicat pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21080459/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-18-03-2023.jpg

Octavian Popescu a părut un jucător total schimbat în acest sezon. Chiar dacă în stagiunea trecută a fost om de bază la FCSB şi a marcat multe goluri spectaculoase, chiar în partide împortante, în actualul sezon, forma lui a scăzut.

Gigi Becali a încercat mai multe experimente şi l-a încercat pe jucător pe mai multe posturi, dar Popescu nu a reuşit să dea randamentul din trecut. Astfel, locul lui a fost luat în echipa de start de Florinel Coman, jucător care a ajuns din nou în graţiile lui Becali. 

În actualul sezon, Octavian Popescu a evoluat în 42 de meciuri pentru FCSB, a marcat 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive. 

Petronul FCSB a anunţat că nu mai este dispus să facă experimente în play-off. Mai mult decât atât, patronul echipei susţine că Florinel Coman joacă prea bine pentru a fi scos din primul 11.  

”El joacă prea bine în locul lui. Nu mai stăm să promovăm jucători!”

”Cum să fie titular? Până acum merita, nu zic că nu merită şi acum. Dar acum e prea bun Coman, eu nedreptate nu mai pot să fac. Şi nu doar atât, e chestiune de campionat, nu mai stăm să promovăm jucători.

Sunt câteva meciuri în play-off în care trebuie să joace cei mai buni. La mijloc sunt Edjouma, Olaru şi Şut, pe care n-ai cum să-i schimbi. Ni-i frumos, nu poţi să-l batjocoreşti pe Coman, să-l bagi de colo-colo, ba în dreapta, ba în altă parte.

Tavi, de azi încolo, joacă doar pe post cu Coman. La ora asta e mai bun Coman. La anul mai facem mişmaşuri, îl forţăm pe Tăvi iar, luăm banii pe el. La ora asta ne interesează campionatul şi dreptatea”, a spus Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele