Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Patronul CFR-ului anunţă hegemonia la CFR după ce l-a numit pe noul antrenor: ”Va fi aici cum a fost Ferguson la Manchester United!”

CFR Cluj Publicat pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21468869/1/befunky-collage-3.jpg

Neluţu Varga a decis, după partida piedută de CFR cu FC Botoşani, scor 1-0, să schimbe antrenorul.

Mandorlini a fost demis, iar în locul italianului a venit Adrian Mutu. "Briliantul" se află deja la Cluj şi a dezvăluit că negocierile dintre el şi Varga au durat doar cinci minute.

Recent, patronul CFR-ului a oferit mai multe declaraţii după ce l-a numit pe Adrian Mutu la CFR 

Neluţu Varga a părut foarte încântat de mutarea făcută şi a garantat că fostul decar al României va sta foarte mult timp la CFR, dând de înţeles că are mare încredere în el. 

”Va fi aici cum a fost Ferguson la Manchester United!”

”De-abia aştept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj şi făcând performanţe pentru CFR Cluj. Da, recunosc, am vrut să îl mai aduc de încă două ori pe Adrian Mutu. Şi nu, nu pentru că este prietenul meu, unul dintre oamenii la care ţin, ci pentru că este un antrenor care peste tot unde a mers a făcut treabă.

Mie mi-a plăcut foarte, foarte mult tot ceea ce a construit la Rapid şi sunt convins că o va face şi aici, la CFR Cluj.

Obiectivul este cupele europene. Da, pentru că nu ar fi totuşi corect să-i cer titlul în mod imperios lui Adi Mutu, ţinând cont că este totuşi o distanţă faţă de locul 1. Deci obiectivul e cupele europene. Să mergem în Europa League, acesta este obiectivul, dar bineînţeles că dacă va lua titlu, îi transmit public lui Adi, că dacă va lua titlul de campion şi ne va face fericiţi, va fi aici la CFR cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult, mult timp să facem treabă împreună.

Dar dacă Adi ia titlul de campioană, atunci, repet, garantez o prelungire din vară pe cât doreşte el. Eu pun contractul în alb, el îmi pune contractul în alb şi eu îl semnez pe câţi ani doreşte.

Mutu este un antrenor extraordinar, se va mula fantastic pe lot. Avem un lot extraordinar de bun. Eu zic că cel mai bun din România, are toate condiţiile să-şi facă treaba şi de-abia aştept să-l văd la treabă”, a declarat Ioan Varga, citat de Fanatik. 

Adrian Mutu revine astfel în fotbalul românesc, după ce în ultima perioadă a antrenat-o pe Neftchi Baku. Pe lângă experienţa la formaţia azeră, Mutu le-a mai antrenat pe Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FCU Craiova şi Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele