Ultima oră
VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti” VIDEO | Tânărul Mihnea Rădulescu se anunţă o mare speranţă. ”Degeaba ai talent dacă nu munceşti”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Selmani profită de o eroare a portarului
”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga ”Am schimbat ceva ce n-am mai făcut până acum”. Petrolul a bifat cel mai clar succes de la revenirea în Superliga
Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia Aproximativ 20 de suporteri au fost răniţi într-o bătaie cu cuţitele, în Columbia
Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica i-a dat replica lui Marius Şumudică | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic” VIDEO | Măldărăşanu a avut un meci de coşmar, dar a surprins. ”Tactic nu au greşit cu nimic”

”Omul stă pe scaun şi doar dirijează”. Mişcare de ultim moment la FCSB. Cine este favorit să preia banca tehnică

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21080137/1/fcsb.jpg

Gigi Becali trebuie să găsească rapid un tehnician cu licenţă PRO pentru FCSB. Patronul vicecampioanei din Superliga a avut un nou mesaj tăios pentru directorul Şcolii de Antrenori de la FRF, Lucian Burchel.

Favorit să preia banca tehnică a lui FCSCB este cipriotul Elias Charalambous (42 de ani). Acesta a evoluat în sezonul 2012-2013 la FC Vaslui.

”Cred că da, cipriotul, să vedem. Iar asta cu ce spun ei, că vin ei să controleze...

Eu le transmit să-şi pună pofta în cui, că nu pot veni la mine în curte decât cu mandat de la judecător. Tâmpeniile lor pe care le cred doar ei.

Eu poate îl pun pe Ferguson, omul stă pe scaun şi doar dirijează. Care-i treaba, acum ne învaţă Burchel să mergem pe stradă, să mâncăm? Le spune că n-au voie să mănânce carne de peşte, să mănânce doar de porc? Punem antrenor şi cu asta basta”
, a spus Becali.

Pe lângă moldoveni, acesta a mai jucat la: Omonia Nicosia, PAOK Salonic, Alki Larnaca, Karlsruher, Doxa Katokopias, APO Levadiakos şi AEK Larnaca.

Charalambous s-a retras din activitatea de fotbalist în 2017 şi s-a dedicat antrenoratului, fiind liber de contract din luna mai a anului trecut. În calitate de principal a pregătit doar două echipe: Ethnikos şi Doxa Katokopias.

Dacă FCSB se va mişca rapid ar putea avea antrenor pentru prima etapă din play-off, când joacă contra celor de la Universitatea Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele