Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

OFICIAL | Nicolae Dică s-a despărţit de FCSB. Au plecat şi antrenorii secunzi

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906194/1/dica-2.jpg

FCSB a oficializat despărţirea de Nicolae Dică. Vicecampioana a punctat prin intermediul unui comunicat că s-a despărţit de tehnicianul Nicolae Dică.

El a condus echipa 23 de meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

”FCSB şi Nicolae Dică au reziliat marţi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano şi 10 în preliminariile şi grupele UEFA Europa Conference League), în care a obţinut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB şi în sezonul 2017-2018, când roş-albaştrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulţumeşte lui Nicolae Dică şi colaboratorilor săi şi le urează mult succes în continuare!”
, este comunicatul celor de la FCSB.

Marţi la prânz, Gigi Becali a recunoscut că se gândeşte la Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă pentru postul de antrenor al FCSB-ului, dar în cărţi s-ar fi aflat şi Marius Croitoru dacă era liber de contract şi nu semna zilele trecute cu FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele