Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

OFICIAL | Ianis Stoica a fost prezentat de Hermannstadt! Primele declaraţii ale fostului atacant de la FCSB

Superliga Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21485834/1/captura-de-ecran-2024-02-07-210543.png

Ianis Stoica este în mod oficial noul jucător al lui Hermannstadt!

După ce a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Universitatea Cluj, jucătorul crescut în academia FCSB-ului s-a transferat la Hermannstadt.

Ianis Stoica, prezentat oficial de Hermannstadt

Dorit de Hapoel Beer Sheva, internaţionalul de tineret a deci să continue în Superliga României şi a semnat un contract valabil trei sezoane şi jumătate cu gruparea sibiană. Atacantul va avea un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro şi va purta tricoul cu numărul 7.

Ianis este aici! Ianis Stoica e la #FCH!

Ianis Stoica a fost desemnat cel mai bun fotbalist român Under 21 în prima parte a acestui sezon, în care a evoluat pentru U Cluj-Napoca. Pentru clujeni, Ianis a înscris 9 goluri şi a oferit 4 pase de gol în toate competiţiile.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călăraşi, Petrolul Ploieşti, Metaloglobus, CS Slatina şi FCSB (60 de meciuri, 10 goluri, 6 pase de gol).

Ianis Stoica are 21 de ani, este atacant, dar poate evolua şi pe ambele părţi laterale în linia ofensivă. Ianis a semnat un contract valabil pe 3 sezoane şi jumătate. Tânărul este cotat la suma de 1.000.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Ianis Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la A.F.C.Hermannstadt”, se arată în anunţul oficial al celor de la Hermannstadt.

Primele declaraţii ale lui Ianis Stoica după prezentarea oficială

Fostul fotbalist al celor de la FCSB a dat deja primele declaraţii din postura de jucător al sibienilor:

Sunt foarte bine, sunt bucuros că am ajuns la această echipă. M-a atras foarte mult proiectul şi, în urma unor discuţii, am decis să vin aici. Sunt foarte entuziasmat, sunt nişte oameni profesionişti.

Măldărăşanu mi-a spus că are nevoie de mine şi să muncesc cât mai mult dacă voi veni. Mi-aş dori să intrăm în play-off, iar în plan personal îmi doresc să îmi ajut cât mai mult echipa”, a spus Ianis Stoica într-un interviu acordat celor de la Hermannstadt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele