Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Oferta inedită pe care a primit-o Şumudică de la o echipă din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21542914/1/profimedia-0841658208.jpg

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

FCU Craiova are o singură victorie în ultimele 11 partide disputate, cu Dinamo pe 2 februarie. În această perioadă, oltenii au obţinut un singur punct, pe teren propriu cu Poli Iaşi, şi au ajuns pe locul 8 în play-out, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de ultimul loc, ocupat de FC Botoşani.

Sursele Prima Sport au dezvăluit că la finalul meciului pierdut de echipa sa în faţa Oţelului, Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

Şumudică, ofertă inedită din partea lui Adrian Mititelu

Marius Şumudică a dezvăluit în exclusivitate la Prima Sport modul inedit în care Mititelu l-a ofertat să vină antrenor la FCU Craiova. Fostul tehnician al celor de la Gaziantep a primit un mesaj de la patronul oltenilor imediat după şedinţa pe care a avut-o cu jucătorii după înfrângerea cu Oţelul.

Şumudică l-a refuzat pe Adrian Mititelu prin intermediul unui mesaj vocal. Acesta a spus că i-a mulţumit pentru ofertă şi că l-a bucurat, pentru că îl face să se simtă apreciat.

„Am primit un mesaj dacă mi-aş dori să lucrez. I-am zis că nu iau în calcul. Am mai avut câteva oferte din zona play-out-ului, am refuzat. Eu nu îmi doresc în momentul de faţă să iau echipe din mers, echipe angrenate în lupta din subsolul clasamentului.

Eu am un staff bine pus la punct, profesionit, şase băieţi care merg cu mine mereu. Am stat de vorbă cu toţi şi am convenit în momentul în care ne-am despărţit de Gaziantep ca până în vară să ne vedem de treabă. În 2 săptămâni o să fac o deplasare să văd nişte antrenamente pentru că în jobul asta înotdeauna ai de învăţat.

I-am dat un mesaj vocal, i-am mulţumit, i-am spus că apreciez că s-a gândit la mine. Să ieşi din cabină imediat după ce ai avut şedinţă cu jucătorii şi să îl suni pe Şumudică, asta înseamnă că sunt apreciat şi asta nu poate decât să ma bucure.” , a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele