Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Octavian Popescu, transferul carierei la FC Porto? Fostul fundaş portughez a dat verdictul: ”Ei sunt cea mai bună variantă!”

FCSB Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21123284/2/oct-popescu.jpg

Octavian Popescu a avut evoluţii mai slabe în acest sezon. Jucătorul şi-a pierdut postul de titular la echipă. Gigi Becali a anunţat că, în acest moment, nu se va mai pune accent pe fotbalist, dar îl consideră în continuare un jucător de viitor. 

În presă au apărut informaţii conform cărora Octavian Popescu ar putea ajunge în campionatul portughez. Jurnaliştii lusitani au scris că tânărul jucător de la FCSB ar fi în atenţia celor de la FC Porto. 

Totuşi, fostul fundaş de la FCSB, Geraldo Alves, susţine că nu ar fi o variantă prea bună pentru Octavian Popescu. Lusitanul consideră că decarul echipei bucureştene s-ar plia mai bine pe stilul celor de la Benfica şi Sporting. 

”Ei sunt cea mai bună variantă!”

”Pentru mine, Porto nu e cea mai bună echipa la care el ar putea să meargă. Benfica şi Sporting ar fi cele mai bune, pentru că ele ajută tinerii să crească. Porto nu îţi dă timp, nu prea te primeşte ca să te crească. 

Ei vor jucători făcuţi, un pic ca CFR. E o echipă mare de Champions League, se bate şi anul ăsta la titlu, dar pentru el cred că cea mai bună variantă ar fi fost Sporting sau Benfica”, a spus Geraldo Alves, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele