Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Noi probleme pentru FCSB? Mihai Stoichiţă a anunţat că FRF a verificat licenţa lui Elias Charalambous: ”Sunt reguli pe care trebuie să le respecţi!”

FCSB Publicat pe 11 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21092888/1/captura-ecran-724.png

Elias Charalambous a început cu dreptul la FCSB. Tehnicianul a fost surprins în repetate rânduri dând indicaţii în partida cu Sepsi din runda trecută, lucru ce arată că este implicat serios la echipă.

Mai mult decât atât, el a obţinut şi un punct din derby-ul cu CFR şi are şanse reale la titlu. Becali a fost nevoit să îl aducă la echipă, deoarece nu mai avea antrenor cu licenţă PRO. 

Leo Strizu nu a mai suportat situaţia în care era implicat şi a decis să plece de la echipă, iar Mihai Pintilii nu poate fi antrenorul oficial atât timp cât nu are studiile necesare. 

Mihai Stoichiţă, director tehnic în cadrul FRF, a dezvăluit că licenţa PRO a lui Elias Charalambous a fost verificată de către forul naţional. El susţine că Şcoala de Antrenori nu va efectua controale la antrenamentele FCSB-ului. 

”Sunt reguli pe care trebuie să le respecţi!”

”Am încercat să-mi aduc aminte dacă îl ştiu pe Charalambous, am antrenat patru ani în Cipru. Dar nu-mi aduc aminte, nu pot să-mi dau cu părerea despre el. Licenţa lui e înregistrată la Federaţie, sigur că e verificată. Trebuie să respectăm legea şi să o punem în aplicare.

Ce a arătat FCSB în ultimele două etape e bine de tot, ca prezenţă în teren. Eu cred că există o colaborare între Pintilii şi Charalambous. E o mişcare făcută de cei de la FCSB, omul are şansa lui. Ce se va întâmpla în cazul în care FCSB câştigă campionatul?

Sunt sigur că la FCSB e o colaborare între cei doi, Pintilii cu Charalambous, care primesc şi sfaturi din afară (n.r. - de la Gigi Becali). Eu cred că nu sunt ordine, sunt sfaturi.

Putem noi să intervenim în viaţa unei societăţi comerciale? E o societate liberă, democratică, nu pot să dau ordine. Eu sunt director la Federaţie, nu pot să-i spun unei societăţi cum să-şi desfăşoare activitatea.

Sunt reguli pe care trebuie să le respecţi, FCSB a adus un antrenor cu licenţă PRO, mai poţi să conteşti? Nu poţi! Salut, la revedere! E treaba lor cum îşi gestionează societatea.

N-am de ce să mă pun rău cu FCSB. Ar fi ridicol să mă duc şi să controlez ce e în grădina FCSB-ului. Pentru mine, răspunsul unei echipe e jocul, nu antrenamentul. Extemporalul se dă la meci”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele