Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Nicolae Dică, replică tăioasă pentru un antrenor român de top: "El ce rezultate are pe unde e!?"

FCSB Publicat pe 2 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906901/1/dica-2.png


Declaraţiile făcute de Marius Şumudică nu i-au picat deloc bine lui Nicolae Dică. Fostul mijlocaş ofensiv i-a răspuns antrenorului de la Al Raed, cel care-l acuzase că nu are capacitatea necesară pentru a se impune într-un vestiar precum cel al celor de la FCSB.
 
Ajuns la final de mandat, Dică îi reproşează lui Şumudică o oarecare lipsă de colegialitate şi contestă prezentul fostului atacant din Giuleşti, care a ieşit din fotbalul mare şi antrenează locul al zecelea din Arabia Saudită:
 
"Eu m-am născut lider. Am fost şi ca jucător, şi ca antrenor. Am avut şi rezultate ca antrenor până la vârsta asta şi o să am în continuare. Asta e părerea lui Şumudică, alţi mari antrenori ce trebuiau să facă? Să nu mai urce în autocar că au luat bătaie în Champions League?
 
Sunt nişte declaraţii date aşa, să ne aflăm în treabă. Să mă apuc să vorbesc de domnul Şumudică... Ce rezultate are pe unde e? Este părerea lui, să fie sănătos, să aibă el rezultate. Ar trebui noi, antrenorii, să ne focusăm pe ce avem de făcut. La asta ne pricepem cel mai bine. La vârsta când antrenam eu, domnul Şumudică pe unde antrena? că văd că s-a luat de mine", a fost replica lui Dică, pentru Orange Sport.
 
"Nu m-a mirat schimbarea. FCSB nu are rezultate în momentul de faţă. Probabil că Gigi Becali a fost destul de îngăduitor şi a aşteptat destul de mult. Când pierzi două meciuri cu 5-0, cu Silkeborg, e o ruşine şi un mare semnal de alarmă. Gigi Becali avea toate argumentele, ca patron, să facă o schimbare. Dică plăteşte la ceea ce şi-a dorit, să revină la FCSB. A zis că are o relaţie deosebită cu patronul. Patronul i-a sugerat că ar fi onorabil să-şi dea demisia.
 
Nu ştiu ce se întâmplă în interior, nu vreau să vorbesc de rău un coleg de breaslă. Dică ştie cel mai bine raportul cu jucătorii. Eu nici nu mă mai urcam în autocar dacă pierdeam cu 5-0. Eu n-am pierdut niciun meci cu West Ham, în patru partide disputate. Ca antrenor, trebuie să ai capacitatea de a controla grupul. Lider te naşti! Dacă nu ştii să gestionezi situaţia, trebuie să pleci", spusese Şumudică, marţi, în ziua în care Dică şi-a anunţat demisia de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele