Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Nicolae Dică a făcut lumină cu privire la plecarea de la FCSB. ”Am avut mai multă libertate ca în primul mandat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906466/1/dica.jpg

FCSB a oficializat despărţirea de Nicolae Dică. Vicecampioana a punctat prin intermediul unui comunicat că s-a despărţit de tehnicianul Nicolae Dică.

El a condus echipa 23 de meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Tehnicianul a explicat că a vrut să plece după partida cu UTA Arad, dar decizia finală a luat-o abia după partida cu Universitatea Cluj. Dică a mai punctat faptul că a avut mai multă libertate în primul mandat pentru a pregăti echipa.

 

 ”Nu am plecat din ambiţie după Silkeborg, îmi doream să reuşesc să aibă echipa rezultate. Am pierdut aseară după 4 meciuri în care am câştigat, în Cupă nu am pierdut şi nici cu Anderlecht. Am mai vrut să plec după meciul cu UTA. După meciul de la Craiova, pe care l-am pierdut în campionat, am avut discuţia cu MM în care i-am spus că am încredere că pot să redresez echipa şi când am văzut răspunsul lui am zic că e ok.

După am vrut să renunţ fiind echipa în creştere. Dar discuţia pe care am avut-o cu patronul m-a făcut să mă râzgândesc, dar şi faptul că m-am ataşat de jucători. Mi-a fost teamă de jocul de la Cluj, veneam după 2 săptămâni în care am fost plecaţi de 10 zile. Îmi era teamă. Am încercat să îi ţin pe jucători în priză dar nu a ieşit.

După meciul de ieri, a doua repriză am avut o reacţie, am încercat să egalăm, dar ce a discutat patronul după joc... că eu sunt vinovatul. Am zis ok. E mai bine aşa, să vină altcineva să facă mai mult pentru club, pentru jucători. 3 luni de zile am încercat să fac totul. Mi-am atins obiectivul de a intra în grupe. Ideea este că nu poţi să dai afară 25 de jucători, trebuie să plătească antrenorul, acum în speţă - eu. În momentul în care cel care te plăteşte nu mai ai încredere în tine, de ce să mai stai?

Eu am fost cel care a făcut programul, echipa. Am avut mai multă libertate ca în primul mandat. Am jucat şi am văzut că după meciul cu West Ham avut probleme în campionat, am decis împreună. Am mers după pe campionat. Că am văzut că nu era ok. Ne-am atins obiectivul în campionat. Dar după am schimbat, am făcut un mix. (n.r. mai pleca dacă nu te critica patronul?) Dacă nu spunea Gigi Becali ieri, rămânem să câştig cu Rapid şi plecam. Era ambiţia mea să bat. Şi în Europa am reuşit, că am avut ambiţia asta. Voiam să las echipa în zona de play-off.

Simţeam că nu mai sunt ok acolo. Puteţi pune titlul: Nicolae Dică, un an şi opt luni la Steaua, 20 de milioane de euro, primăvara europeană în primul mandat, 14 milioane, acum şase milioane acum în al doilea mandat. Dică, 20 de miliaone. Cu Nicolae Dică cred că aţi câştigat bani, atunci nu sunt aşa de slab.

N-am simţit acelaşi lucru pe care l-am simţit la început şi de aia am plecat. Rămâne pentru mine. Nu-mi place să merg într-un loc şi după să dau în persoane”
, a declarat Dică, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele