Ultima oră
Alex Mitriţă, mesaj pentru contestatari | VIDEO EXCLUSIV Alex Mitriţă, mesaj pentru contestatari | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu la capătul unui meci palpitant. ”În condiţii dificile cu terenul şi un adversar puternic, am reuşit totuşi o victorie” VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu la capătul unui meci palpitant. ”În condiţii dificile cu terenul şi un adversar puternic, am reuşit totuşi o victorie”
Ianis Hagi şi-a stabilit viitorul | EXCLUSIV Ianis Hagi şi-a stabilit viitorul | EXCLUSIV
Franţa a câştigat derby-ul zilei din Liga Naţiunilor. Italia are maxim de puncte. Rezultatele zilei de luni Franţa a câştigat derby-ul zilei din Liga Naţiunilor. Italia are maxim de puncte. Rezultatele zilei de luni
Alex Mitriţă i-a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu şi a avut un discurs emoţionant. ”A avut încredere în mine” Alex Mitriţă i-a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu şi a avut un discurs emoţionant. ”A avut încredere în mine”
OFICIAL | Telenovela s-a încheiat! Alex Cicâldău a semnat OFICIAL | Telenovela s-a încheiat! Alex Cicâldău a semnat

NEWS ALERT | Sabrina Voinea ar putea câştiga medalia de bronz furată României

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21693953/1/profimedia-0896424515.jpg

Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea au încheiat finala la sol cu acelaşi punctaj, pe locurile trei şi patru. La nici 30 de secunde după ce Ana a început să sărbătorească medalia de bronz câştigată, arbitrele i-au furat poziţia în clasament şi i-au acordat-o lui Jordan Chiles.

Acest moment nu a fost singurul controversat din finală. Deşi sportivei din SUA i-a fost aprobată contestaţia, lucrurile au stat diferit în cazul Sabrinei Voinea, care a avut o prestaţie senzaţională şi ar fi meritat un punctaj mai mare.

Măcar una dintre cele două românce ar fi meritat o medalie, dar în final niciuna dintre ele nu a prins podiumul. Acum situaţia s-ar putea schimba!

Nadia Comăneci a făcut presiuni încă de când s-a luat decizia ca Jordan Chiles să câştige medalia de bronz şi se pare că demersurile marii campioane au avut succes! Nadia i-a trimis lui Morinari Watanabe, preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, imaginile clare în care se vede că Sabrina nu a călcat în afara covorului.

Watanabe nu a stat pe gânduri şi a luat decizia ca Federaţia să revadă imaginile, conform Euronews!

”La mine dilema cea mare este Sabrina Voinea. Am întrebat şefa arbitrelor şi a spus că a pus călcâiul. M-am uitat acum la video, la colţuri ... Nici ei nu au înţeles de ce a fost acea deducţie.

Trebuie să clarificăm pentru Sabrina, pentru că acest copil a muncit foarte mult.

I-am trimis video-urile (preşedintelui FIG, Morinari Watanabe, n.red), Mi-a spus că, pentru el, sportivii sunt fiii şi fiicele lui şi vrea să aibă grijă de ele”, a declarat Nadia Comăneci, pentru Euronews România.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele