Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

NEWS ALERT ǀ Gigi Becali şi-a anunţat ieşirea din fotbal! ”Nu mă mai interesează, vreau să termin”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104511/1/becali.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că este afectat de maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic şi nu mai are de gând să se implice la formaţia din Capitală.

"E ultima conferinţă de presă. Am hotărât, duminică seara, după ce s-a întâmplat în meciul de aseară, eu am terminat, ies din fotbal. Nu mă mai interesează, vreau să termin, am 65 de ani, când eram tânăr, încă mai puteam, dar acum am avut tensiune de 16 la 3 dimineaţa, din cauza lui Feşnic.

 Ce a făcut omul ăsta a pus capac. Eu ies din fotbal, măcar ştiu că ies din cauza lui. Aşa ceva nu se poate. El e Feşnic, dar ar trebui să-l cheme Întuneric. Am făcut o socoteală, 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus o majorare de capital.

Dacă dă cineva 25 de milioane, eu vând echipa. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF nu va mai exista niciodată"
, a spus Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele