Ultima oră
OFICIAL | Răzvan Oaidă s-a despărţit de Rapid OFICIAL | Răzvan Oaidă s-a despărţit de Rapid
Kevin De Bruyne şi-a criticat coechipierii! "Nu şi-au făcut treaba" Kevin De Bruyne şi-a criticat coechipierii! "Nu şi-au făcut treaba"
Selecţionerul Lituaniei a răbufnit din cauza arbitrajului! "Aţi văzut meciul" Selecţionerul Lituaniei a răbufnit din cauza arbitrajului! "Aţi văzut meciul"
Un oficial FRF, lămuriri despre gazonul execrabil din Ghencea. "Cred că e o problemă generală" Un oficial FRF, lămuriri despre gazonul execrabil din Ghencea. "Cred că e o problemă generală"
Mihai Rotaru a detonat "bomba"! "M-am întâlnit cu cei de la Petrolul" Mihai Rotaru a detonat "bomba"! "M-am întâlnit cu cei de la Petrolul"
OFICIAL | Memphis Depay a semnat OFICIAL | Memphis Depay a semnat

Neil Lennon în corzi la Rapid, după ultimele rezultate. Viorel Moldovan a transmis un mesaj clar. „În meseria asta rezultatele te ţin în viaţă” | EXCLUSIV VIDEO

Rapid Publicat pe 7 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21695304/2/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024-1.jpg

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, a vorbit despre situaţia lui Neil Lennon la echipă şi despre începutul slab de sezon al „alb-vişiniilor”.

Rapid a remizat, scor 2-2, cu Sepsi, în etapa a patra din Superligă. Formaţia din Giuleşti a ajuns la doar trei puncte în primele patru jocuri, iar situaţia nu este deloc roz. În finalul partidei, galeria a strigat: "Demisia".

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Viorel Moldovan a recunoscut că atmosfera din jurul clubul nu este deloc bună şi a dat de înţeles că o victorie în deplasarea de la Gloria Buzău este vitală pentru situaţia lui Neil Lennon.

„Când văd situaţia actuală am foarte multe semne de întrebare. În meseria asta rezultatele te ţin în viaţă, dar vom vedea, sper să reuşim să câştigăm la Buzău şi să vedem un altfel de fotbal din partea jucătorilor, sper să revizuim acest concept tactic şi să ne reîntoarcem la origini.

Noi îl susţinem, suntem alături de le, dar trebuie să facă ceva ca să arătăm altfel, trebuie neapărat să facă ceva”, a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele