Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

”Negociaţi cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB?”. Adrian Porumboiu, răspuns cât se poate de sincer: ”Se lasă!”

FCSB Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21106717/1/porumboiu.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că este afectat de maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic şi nu mai are de gând să se implice la formaţia din Capitală.

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar numeroase voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

La câteva ore după declaraţiile omului de afaceri, MM Stoica a confirmat că există cumpărători pentru club. Managerul general de la FCSB susţine că el nu se vede fără Gigi la echipă şi că îşi doreşte să plece de mult timp. 

Adrian Porumboiu a fost întrebat despre acest subiect. El nu crede ce spune Gigi Becali şi susţine că a mai auzit această poveste de multe ori. 

”Negociaţi cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB?”

”Sunt mai urâte comentariile la acest subiect cu vânzarea clubului FCSB de Gigi Becali decât faultul lui Onea. El azi spune una, mâine spune alta. Mâine vinde, poimâine cumpără. Se lasă, iar se apucă.

E episodul 1 milion în care spune că vinde echipa. Eu nu cred multe lucruri pe care le spune domnul Becali. De ce l-aş crede acum? Cheamă toate televiziunile şi apoi se întorc în toate ziarele că se retrage.

Lacrimi, durere şi iar zâmbete. Nu se retrage. Dar câte echipe n-a cumpărat Dumitru Dragomir? Pe toate le-a cumpărat. N-a plecat el la Petrolul, aşa cum a zis? Mă rog, hai să fim serioşi. Dacă se vinde treaba asta”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele