Ultima oră
Sergej Jakirovic a fost demis Sergej Jakirovic a fost demis
Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1, în direct la Prima Sport 1. Matei deschide scorul VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1, în direct la Prima Sport 1. Matei deschide scorul
Jocurile Olimpice de la Paris: Cinci sportivi au fost depistaţi pozitiv la testele antidoping efectuate în timpul competiţiilor Jocurile Olimpice de la Paris: Cinci sportivi au fost depistaţi pozitiv la testele antidoping efectuate în timpul competiţiilor
Aşteptarea a luat sfârşit! Unul dintre cei doi atacanţi transferaţi de Rapid poate debuta Aşteptarea a luat sfârşit! Unul dintre cei doi atacanţi transferaţi de Rapid poate debuta
Probleme serioase pentru Mehmet Topal înainte de duelul cu FCSB. ”Abia a venit zilele astea la antrenamente” Probleme serioase pentru Mehmet Topal înainte de duelul cu FCSB. ”Abia a venit zilele astea la antrenamente”

Motivul pentru care Universitatea Craiova nu câştigă "niciodată nimic" | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 5 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21692267/1/mitrita.jpg

Universitatea Craiova a remizat cu Petrolul, scor 0-0, la finalul unui meci în care oltenii nu au tras niciun şut pe poartă.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Basarab Panduru a dat un verdict interesant în cazul formaţiei pregătite de Costel Gâlcă. Analistul Prima Sport este de părere că atitudinea arătată de jucători, în special de Mitirţă, este motivul pentru care Universitatea Craiova nu va câştiga niciodată un campionat. 

Basarab Panduru a făcut referire la golul de 1-0 marcat de Alex Mitriţă, în disputa cu Maribor. La acel scor, Universitatea Craiova era în continuare eliminată din cupele europene.

"Hai să îmi aduc aminte şi de meciul cu Maribor. Probabil că de asta nu câştigă niciodată Craiova nimic şi nu o să câştige niciun campionat. Pentru că la 1-0, în loc să te duci să iei mingea din poartă, să o pui la centrul terenului, să pui presiune imediat, să vadă lumea că vrei să te duci să dai gol, tu te duci pe la corner, nu ştiu ce faci pe acolo, nu ştiu ce te mai strâmbi pe acolo. Adică, ai fost preocupat doar de tine, în momentul ăla, nu de echipă.

Ia mingea, pune-o la centru, arătă-le la toţi că tu eşti ăla care o pui, că vrei să mergem peste ei. Nu, te-a interesat de tine, ai fost preocupat să transmiţi nu ştiu ce, să scoţi limba, să arăţi, să te duci nu ştiu pe unde.

Mie nu mi-a plăcut şi atunci am zis că de aici să înceapă Craiova cu ceva bun. Dacă te pui pe tine în faţa echipei, adică eşti mai important decât echipa, de aia ducându-ne în urmă nu câştigi niciodată nimic", a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri