Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Momentul oferit de fanii Rapidului nu este unic în fotbalul românesc! În urmă cu 21 de ani, 30.000 de suporteri şi-au huiduit copios echipa pe toată durata partidei

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21417214/1/care-este-cea-mai-frumoasa-amintire-de-pe-stadionul-ion-oblemenco-2.jpg

Fanii Rapidului au oferit un moment viral în partida pierdută de favoriţi, împotriva FC Voluntari, scor 1-2.

Galeria a cântat minute bune celebrul cântec "Viaţa mea o împart alături de Voluntari", chiar şi după ce Papeau a redus din diferenţă.

Totuşi, acest moment nu este unul unic în fotbalul românesc. În urmă cu 21 de ani, suporterii Universităţii Craiova au recurs la un gest similar.

FC Naţional, susţinută de 30.000 de olteni

Pe 1 iunie 2002, Universitatea Craiova primea vizita celor de la FC Naţional. Formaţia bucureşteană, aflată în luptă directă cu Dinamo, avea nevoie de o victorie pentru a câştiga titlu.

Rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo este una cunoscută, dar în acea perioadă a atins apogeul. Cu puţin timp în urmă, Claudiu Niculescu s-a transferat de la formaţia olteană la Dinamo. Atacantul era unul din idolii suporterilor, iar gestul acestuia de a merge la formaţia din "Ştefan cel Mare" a fost interpretat ca fiind o trădare.

La acel meci din iunie 2002, din momentul în care jucătorii au ieşit la încălzire, fotbaliştii de la FC Naţional au fost aplaudaţi frenetic, în timp ce jucătorii Universităţii Craiova au fost huiduţi pe toată durata partidei.

Chiar şi după fluierul de final acele momente incredibile au continuat. Universitatea Craiova a învins cu 2-1, iar antrenorul Florin Marin, alături de jucători, au fost huiduţi în drumul spre vestiare.

Pe de altă parte, Cosmin Olăroiu a făcut alături de elevii săi turul de onoare al stadionului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri