Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

MM Stoica, temător înainte de meciul cu Rapid. ”Nu îmi convine ce se întâmplă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21100634/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB are un meci crucial în lupta la titlu, duminică, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1, pe terenul celor de la Rapid.

Giuleştenii sunt fără victorie în campionat de 6 partide, lucru care îl îngrijorează pe MM Stoica. Team managerul celor de la FCSB consideră că forma slabă poate fi un argument solid prin care elevii lui Adi Mutu să fie montaţi la maxim.

”Nu îmi convine ce se întâmplă la Rapid, pentru că cea mai bună oportunitate pentru ei să îşi rezolve temporar problemele. E cel mai important meci pentru suflarea rapidistă.

Au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru, de Europa, iar şansa lor e meciul cu noi. Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, acum sunt disperaţi”
, a explicat Stoica, pentru Orange Sport.

Decizie cu privire la demiterea lui Adi Mutu

Dan Şucu nu are de gând să audă de un astfel de lucru. Omul de afaceri are încredere totală în Adrian Mutu şi este decis să i acorde în continuare sprijin. 

El susţine că deja este pregătită în Giuleşti o nouă campanie de transferuri, iar cine nu va convinge, va pleca de la echipă. 

”Nici nu se pune problema de aşa ceva, ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un preşedinte total dedicat clubului, extrem de competent şi foarte cinstit. Astfel de oameni, competenţi şi cinstiţi, trebuie să-i ţii lângă tine, nu să-i îndepărtezi.

Acum, toţi jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Şi e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia. Nu este nicio problemă, să vină să vorbim, cine îi opreşte?! Dar una e să vorbim şi alta e să discutăm, să zic aşa, adică de cine ia deciziile. Îi înţeleg, nici eu nu sunt mulţumit de rezultate, dar repet, nu e o problemă de antrenor sau de preşedinte”, a spus Dan Şucu, potrivit gsp.ro.

”Mergeţi să antrenaţi Rapidul?”. Răspunsul oferit de Marius Şumudică după ce fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Mutu

”Este un subiect închis pentru mine, despre care nu vreau să vorbesc. Eu am contract. Îmi focusez energia pe ce am de făcut aici. Mă interesează meciul meu cu Ronaldo, cu Al-Nassr.

Mă interesează să mai iau trei puncte, să fiu matematic în prima ligă. Mai am 7 meciuri şi mai am un an de contract şi nu se pune problema să plec. Nu vreau să vorbesc despre Rapid”, a declarat Marius Şumudică pentru Antena Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele