Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

MM Stoica, mesaj emoţionant pentru Nicolae Dică. ”Eu îţi mulţumesc din toată inima”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906423/1/sm.jpg

FCSB a oficializat despărţirea de Nicolae Dică. Vicecampioana a punctat prin intermediul unui comunicat că s-a despărţit de tehnicianul Nicolae Dică.

El a condus echipa 23 de meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Mihai Stoica a postat pe o reţea de socializare un mesaj de mulţumire pentru Nicolae Dică, în care a scos în evidenţă lucrurile foarte bune pe care acesta le-a făcut pentru echipă.

”La 42 ani, cu două calificări în grupe + una în primăvara europeană într-o perioadă sterilă a fotbalului românesc, Nicolae Dică se plasează excelent în istoria roş-albastră şi ca antrenor, nu doar ca jucător.

Eu îţi mulţumesc din toată inima, Nick, şi sunt convins că pasiunea şi dedicaţia cu care munceşti te vor răsplăti în curând!”
a scris team managerul celor de la FCSB pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele