Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu

MM Stoica intervine peste Gigi Becali după ce patronul FCSB i-a dat interzis lui Vali Creţu la echipă: ”Dacă luam gol din faza aia, era puţin cam problematic!”

FCSB Publicat pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21086941/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf. Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19, Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

În minutul 63, Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. 

Valentin Creţu l-a înlocuit pe Florinel Coman, în minutul 82. Totuşi, fundaşul nu a avut o evoluţie bună, iar Gigi Becali s-a enervat. Patronul a spus că fotbalistul nu va mai juca la FCSB. 

În schimb, MM Stoica, oficialul echipei, susţine că Gigi Becali a spus acele lucruri la nervi. Managerul general de la FCSB a amintit faptul că omul de afaceri a mai avut astfel de declaraţii despre alţi jucători, care ulterior au evoluat pentru echipă. 

”Dacă luam gol din faza aia, era puţin cam problematic!”

”Şi n-a mai spus de atâţia că nu vor mai juca şi au jucat? S-a enervat, normal. Creţu a făcut o chestie la care nu ne aşteptam, faultul ăla la 16 metri fără niciun câştig. Efectiv a sărit în adversar. Dacă luam gol din faza aia, era puţin cam problematic”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele