Ultima oră
A fost ofertat Adrian Mutu de FRF? Răspunsul "Briliantului" A fost ofertat Adrian Mutu de FRF? Răspunsul "Briliantului"
Adrian Mutu a dezvăluit cum s-au derulat negocierile cu Poli Iaşi Adrian Mutu a dezvăluit cum s-au derulat negocierile cu Poli Iaşi
Câţi bani ar urma să încaseze FCSB dacă Dennis Man s-ar transfera de la Parma Câţi bani ar urma să încaseze FCSB dacă Dennis Man s-ar transfera de la Parma
Ultimul anunţ despre stadionul Dinamo: ”Se află într-o procedură de achiziţie!”

Ultimul anunţ despre stadionul Dinamo: ”Se află într-o procedură de achiziţie!”
Cristiano Ronaldo, atac direct la Erik ten Hag după startul neconvingător de sezon a lui Manchester United. „Nu poţi spune asta” Cristiano Ronaldo, atac direct la Erik ten Hag după startul neconvingător de sezon a lui Manchester United. „Nu poţi spune asta”
Dezvăluiri uluitoare din interior după retragerea lui Tătăruşanu din fotbal: ”Aparenţele înşală. Mulţi spun că e arogant, dar a fost un model pentru absolut toţi jucătorii pe care i-am avut!” | VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri uluitoare din interior după retragerea lui Tătăruşanu din fotbal: ”Aparenţele înşală. Mulţi spun că e arogant, dar a fost un model pentru absolut toţi jucătorii pe care i-am avut!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, atac furibund la adresa arbitrajului după FCSB - „U” Cluj: „E Cenuşăreasa el? Nu se poate aşa ceva!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21668388/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71.png

FCSB, campioana din sezonul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Cluj.

Pentru „roş-albaştri” a punctat Musi în minutul 53 cu o execuţie superbă din afara careului, iar ardelenii au marcat prin Dan Nistor, din penalty, în minutul 57.

MM Stoica l-a criticat pe Andrei Cojocaru, centralul partidei, care a dictat doar cinci minute de prelungiri, având în vedere că au fost multe întreruperi în timpul meciului.

„Eu mereu am avut semne de întrebare. Tot timpul am avut senzaţia că el gândeşte ceva în timpul meciului. Nu arbitrează ce vede. Dacă mie poate să îmi explice cineva de ce Cojocaru nu l-a atenţionat niciodată pe Gertmonas pentru trageri de timp.

Au fost nişte trageri de timp de huiduia tot stadionul. Cojocaru nici măcar nu i-a făcut semn vreodată că îi da galben. Trageri de timp, minute întregi. Două pauze de apă în partea a doua a meciului. Cinci schimbări, de trei ori intervenţia VAR.

La golul lui Miculescu anulat, pe bună dreptate. La gol şi la penalty. Şi dai 5 minute în care nu se joacă şi rămâi cu 5 minute? Asta este foarte greu de explicat. Nu spun că de aia s-a terminat 1-1.  Noi în prelungiri puteam să pierdem meciul, dacă Târnovanu nu avea intervenţia aia excepţională la şutul lui Bic.

Dar cum explică acest Cojocaru ce face? Mai erau câteva minute şi se făcea miezul nopţii? E Cenuşăreasa el? Trebuie să plece? Nu se poate aşa ceva! Este inadmisibil. Eu nu pot să cred cum cineva tolerează un astfel de arbitraj. Aştept şi eu de la domnul Vassaras un comunicat să ne spună de ce doar 5 minute la meicul ăsta.” , a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele