Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

MM Stoica a început războiul declaraţiilor înaintea derby-ul cu Rapid. ”Nu au ei fani să umple Arena Naţională”

FCSB Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21103636/1/sm.jpg

Rapid – FCSB, derby din runda a 5-a a play-off-ului din SuperLiga României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 20:30.

Derby-ul declaraţiilor între cele două a început deja, iar Mihai Stoica nu îşi face probleme în privinţa rezultatului din meciul cu giuleştenii, fiind sigur că FCSB se va impune. Managerul ”roş-albaştrilor” a închis spiritele după ce a declarat că fanii ”alb-vişiniilor” nu pot umple ”Arena Naţională” şi de aceea meciul se joacă în ”Giuleşti”.

”Eu sunt sigur că noi o să câştigăm cu Rapid. Aşa simţeam şi înainte de meciul cu Farul (n.r.- FCSB – Farul 2-1). Suntem prea buni în momentul ăsta. Giuleşti e un stadion de 14 mii de locuri, ce atmosfera sa fie?

Băteam pe stadion de 18 mii de locuri, cât avea înainte. Să ne speriem de 14 mii, pentru ce? Poate dacă jucam pe Arena Naţionala, cu 50 de mii de oameni, mai ziceam. Dar nu au ei fani să umple Arena Naţională”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Ionuţ Panţîru nu a mai jucat de 2 ani la FCSB, iar Elias Charalambous a lămurit situaţia fotbalistului

În presă au apărut zvonuri că FCSB vrea să renunţe la Ionuţ Panţîru, jucător în vârstă de 26 de ani. Antrenorul FCSB-ului susţine că echipa este alături de jucător şi se depun eforturi mari pentru ca el să revină cât mai devreme pe teren.

”Pentru un jucător e foarte important să revină după o perioadă atât de lungă, dar şi pentru echipă. Sper că va fi sănătos. Ştiu că nu a trecut prin momente uşoare, mai ales din punct de vedere mental.

Noi îl vom susţine pentru a ni se alătura cât mai rapid posibil. E un jucător foarte important pentru noi”, a spus Elias Charalambous.

Ionuţ Panţîru nu a mai jucat la FCSB din 25 aprilie 2021, după ce s-a accidentat grav.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele