Ultima oră
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu
Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial

Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial
Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese
Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare" Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă

MM Stoica a dezvăluit situaţia accidentărilor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe miercuri, 09:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21729448/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1.png

FCSB se va deplasa duminică la cluj pentru derby-ul cu CFR ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9. Partida va avea loc de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurille şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Cu doar 4 zile înaintea derby-ului din Gruia, MM Stoica a dezvăluit în studio-ul Fotbal Show care este situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB.

„Kiki s-a accidentat la echipa naţională. Lixandru se pregăteşte separat, a făcut entorsă la meciul cu UTA, trebuia să fie la echipa naţională a doua zi.”

n.r. Nu poate juca cu CFR Cluj?

„Nu cred că poate. E un semn de întrebare la Malcom (n.r. Edjouma). El zice că e bine, dar doctorul zice altceva. Ştii cum e, sunt fobalişti care se simt foarte bine, nu prea le place să fie accidentaţi.

Dar ei în momentul în care se simt bine şi cred că pot face orice mişcare nu realizează că de fapt alea sunt mişcările controlate pe care le faci pentru că ăsta e protoculul.

Leziunea fibrilară are un protocol clar. În funcţie de cât de mare e leziunea trebuie să fie şi pauza. Pauza nu e totală, dar nu te poţi antrena normal cu echipa. Nu te poţi antrena, nu poţi să joci.”, a declarat MM Stoica, în direct la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele