Ultima oră
VIDEO | Gloria Bistriţa, victorie istorică în Champions League! CSM Bucureşti, fără replică VIDEO | Gloria Bistriţa, victorie istorică în Champions League! CSM Bucureşti, fără replică
Gigi Becali, toate detaliile despre negocierile cu Sidibe! "I-am blocat numărul" Gigi Becali, toate detaliile despre negocierile cu Sidibe! "I-am blocat numărul"
Farul, eliminată din Champions League! Jucătoarele constănţene au încasat trei goluri în superioritate numerică Farul, eliminată din Champions League! Jucătoarele constănţene au încasat trei goluri în superioritate numerică
Cornel Şfaiţer, refuzat din nou! Un alt antrenor nu a vrut să semneze cu Poli Iaşi Cornel Şfaiţer, refuzat din nou! Un alt antrenor nu a vrut să semneze cu Poli Iaşi
Jorge Martin a câştigat sprintul din cadrul GP-ului din San Marino Jorge Martin a câştigat sprintul din cadrul GP-ului din San Marino
Giovanni Becali i-a dat replica lui Ianis Hagi Giovanni Becali i-a dat replica lui Ianis Hagi

MM Stoica a dezvăluit care este situaţia lui Adrian Şut după a părăsit terenul accidentat în partida cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21680924/1/sut.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut pe stadionul Steaua, în compania echipei Maccabi Tel Aviv, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (76), iar pentru Maccabi a înscris Biton (71).

Adrian Şut s-a accidentat şi a trebuit schimbat cu Malcom Edjouma, în minutul 65, după ce s-a ciocnit de Joris van Overeem.

Se pare că omul de bază al campioanei are probleme la glezna dreaptă. Conform GSP, accidentarea nu este una gravă, dar acesta va rata partida cu Oţelul din Superliga.

Însă, MM Stoica este optimist şi consideră că Şut se va recupera până la partida retur cu campioana Israelului, care se va juca la Budapesta.

„Sperăm să poată juca la retur. Nu are ceva grav care să-l ţină mult. Vorbim despre scara durerii, 4 din 10. E gleznă, într-o săptămână se poate face.

Şi noi am avut un handicap din punctul ăsta de vedere. S-a văzut cu Cluj şi Slobozia că nu au fost jucătorii noştri bine”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Până la partida retur cu Maccabi Tel Aviv, FCSB primeşte vizita Oţelului, vineri, de la 22:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 3 din noul sezon al Superligii. Duelul va fi transmis în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele