Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

MM Stoica a confirmat! Titularul echipei este out de la FCSB: ”Nu îl obligăm!”

FCSB Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21112146/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova şi speră în continuare la câştigarea titlului în Superliga, cu patru etape înainte de finalul sezonului. 

”Roş-albaştrii” au urcat pe locul 2 şi au venit la trei puncte de liderul Farul, după victoria cu Universitatea Craiova. Însă, formaţia bucureşteană a primit o lovitură grea după succesul care o apropie de titlu: Malcom Edjouma, unul dintre cei mai buni jucători ai lui FCSB, nu va putea juca în ultimele meciuri din play-off.

Francezul nu a fost disponibil pentru partida de pe stadionul ”Ion Oblemenco”, după ce s-a accidentat cu două zile înainte de duelul cu oltenii.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia jucătorului. El susţine că sezonul ar putea fi încheiat pentru mijlocaşul echipei, asta în cazul în care nu acceptă să meargă la cunoscuta Marijana Kovacevic.

Celebrul ”vraci” din Serbia ar putea să îl ajute pe jucător, iar MM Stoica susţine că Edjouma ar putea să fie vindecat în doar câteva zile. 

”Dacă nu merge la Belgrad, da, este sezon încheiat pentru el. Nu se ştie. El va decide. Pot să vă dau o informaţie în premieră: zilele trecute, la Belgrad, era Luka Modric.

Malcom trebuie să decidă rapid. Problema lui se rezolvă la Marijana în 3-4 zile. Noi nu obligăm jucătorii să meargă acolo. Omrani, de exemplu, a avut o problemă, dar nu a dorit să meargă.

Marijana este farmacist. Ea face fizioterapie. Ca să faci fizioterapie nu trebuie să fii medic. Vine cu aparatul şi te ajută. Gelul (n.r. - ce se aplică pe zona cu probleme) face diferenţa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele