Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu

Mitică Dragomir, verdict clar. Elias Charalambous este doar antrenor în acte: ”Sunteţi nebuni? Becali a fost învăţat să comande. Asta e viaţa lui!”

FCSB Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21085658/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

FCSB a învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Elias Charalambous a început cu dreptul la FCSB. Tehnicianul a fost surprins în repetate rânduri dând indicaţii, lucru ce arată că este implicat pe bune la echipă. Cipriotul a precizat că mai are multe lucruri de pus la punct, pentru ca echipa să meargă bine.

Totuşi, Mitică Dragomir consideră că antrenorul adus de Becali este pus doar de faţadă. El consideră că Gigi Becali nu poate rezista fără să se implice la echipă. 

”Sunteţi nebuni? El a fost învăţat să comande. Asta e viaţa lui!”

”Sunteţi nebuni? Cum puteţi să credeţi asta? Şi dacă se jură, nu are starea necesară să se oprească. El a fost învăţat să comande. Asta e viaţa lui, mă. Îi iei viaţa? Sunt banii lui, sunt munciţi.

Cel mai bine era cu batista pe ţambal. Nu să se dea el rotund că face el, face pe dracu (n.r. Elias Charalambous). Nu se face de râs. Eu spun că nimeni nu s-a făcut de râs. Ce spune de la Biblie încoace, să execuţi ordinele patronului.

Dacă nu faci ce spun eu, pleci. Te duci la un patron care te lasă să faci ce vrei tu”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de lider, Farul Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele