Ultima oră
Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO
”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare ”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”

Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21587848/1/lucescu-1.jpg

Mircea Lucescu e de părere că Unirea Urziceni a luat titlul în 2009 prin jocuri de culise, iar un fost jucător al ialomiţenilor a răspuns afirmaţiilor.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, George Galamaz a fost întrebat despre declaraţia lui „Il Luce” în legătură cu titlul câştigat de Unirea Urziceni în Liga 1, primul şi singurul din istoria echipei.

Fostul fotbalist s-a declarat dezamăgit de ceea ce a spus tehnicianul român şi a explicat că din punctul lui de vedere jucătorii şi-au demonstrat valoare în grupele UEFA Champions League, când au terminat pe locul 3 o grupă din care au mai făcut parte Sevilla, Stuttgart şi Rangers.

„Am citit şi eu declaraţia asta şi cred că noi (n.r. jucătorii Unirii Urziceni) ne-am dat examenul câştigând campionatul, iar eu am simţit pe teren că am câştigat pentru că am meritat. Cred că examenul final ni l-am dat în Champions League, când am ajuns să ne jucăm şansa pentru a fi în primăvara europeană în Champions League şi am făcut 8 puncte.

Eu sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite, pentru că nu mi se pare normal, şi vorbesc în numele meu, al colegilor mei şi al tot staff-ului, care am participat atunci la aceste meciuri frumoase, iar anul următor am terminat pe locul 2. Cred că noi ce am făcut, am făcut pe teren şi am demonstrat-o când am jucat cu echipe din Champions League”, a declarat George Galamaz, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele