Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Mijlocaşul de 650.000 de euro va juca la FCSB! Fotbalistul a confirmat

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21116791/2/vali-gheorghe-1.jpg

FCSB primeşte întăriri din vară! Valentin Gheorghe revine din împrumutul de la Umraniyespor. Formaţia turcă a decis să nu achite clauza de transfer.

Mijlocaşul lateral a dezvăluit că nu se teme de concurenţa pe post, acolo unde în acest moment Charalambous îi are la dispoziţie pe: Cordea, Miculescu şi Sorescu, însă sunt şanse că unul dintre aceştia să plece în următoarea fereastră de mercato.

"Da, mă voi întorce la FCSB, încă am contract pe următorii trei ani. Eu aştept să termin aici (n.r. - Umraniyespor) contractul şi vom vedea ce o să fie. Sincer? Este o concurenţă benefică (n.r. - cu Cordea, Miculescu şi Sorescu) pentru fiecare dintre noi, pentru a deveni mai buni.

Este o lupta strânsă în acest an (n.r. - la titlul Superligii), un play-off disputat cu cele mai bune echipe. Sper că FCSB să câştige campionatul!"
, a declarat Vali Gheorghe pentru Orange Sport.

  • 250.000 a achitat FCSB celor de la Astra Giurgiu pentru Gheorghe, în 2021.
  • Mijlocaşul e cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro. 

FCSB, transfer bombă dacă ia titlul! Gigi Becali pune la bătaie 2 milioane de euro

FCSB are din nou încredere că poate triumfa în SuperLiga României, iar acest detaliu este evident din discursul afişat de patronul Gigi Becali. În cazul în care va reuşi, în sfârşit, să recâştige gloria internă, atunci omul de afaceri este pregătit să facă tot posibilul pentru un transfer spectaculos!

Gigi Becali a rămas impresionat de evoluţiile unui fotbalist din prima ligă, pentru modul în care s-a prezentat în sezonul regular, dar şi în play-off. Este vorba de un jucător legitimat acum la liderul Farul, Louis Munteanu mai exact, care evoluează sub comanda lui Gică Hagi sub formă de împrumut.

Louis Munteanu, în vârstă de 20 de ani, este venit de la Fiorentina, până la finalul sezonului actual. În acest timp, în actuala stagiune, a marcat de cinci ori şi a oferit şase pase decisive, în 24 de partide, iar Fanatik notează că, în cazul în care FCSB va lua titlul, atunci Gigi Becali va face tot posibilul pentru a obţine acordul italienilor pentru transfer.

Se pare că suma mutării s-ar ridica la două milioane de euro, bani pe care Becali i-a mai plătit şi în trecut sau de care s-a apropiat considerabil. De exemplu, David Miculescu a fost luat de la UTA pentru aproximativ aceiaşi bani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele