Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Mihai Stoichiţă a venit cu replica pentru Gigi Becali. "Nu există nicio conjuraţie împotriva FCSB-ului”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105615/1/sto.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Patronul de la FCSB a acuzat jocuri de culise, prin legături între FRF şi erorile de arbitraj îndreptate contra vicecampioanei din Superliga.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă a venit cu replica şi a explicat că partida cu Rapid de duminică nu a fost influenţată de vreo conjuraţie. Acesta a punctat că va avea o discuţie cu Gigi Becali.

 

"Nu există nicio conjuraţie împotriva FCSB-ului. Nu puteţi să negaţi că nu are antrenor. De două etape văd că e lăudat cipriotul, acum, dintr-o dată, nu mai are antrenor. Au pierdut cum au pierdut, pentru că, dacă stăm bine să ne gândim, FCSB a avut vreo şapte ocazii de gol.

Nu ştiu dacă federaţia a oprit acţiunile alea ca să nu dea gol. Burleanu nu a jucat nici portar, nici fundaş la Rapid. De acord cu părerea că poate au fost defavorizaţi din punct de vedere disciplinar în timpul meciului, dar nimeni nu i-a defavorizat când au ratat din 6 metri, 7 metri, 3 metri.

Au jucat foarte bine, şi-au creat ocazii de gol, dar cine e de vină că nu dai gol? Nu pot să mă pronunţ la arbitri pentru că nu mă pricep şi niciodată nu am discutat despre arbitraj. Şi nici nu am voie de fapt şi de drept.

Eu respect părerea fiecărui om. Dacă Gigi Becali asta crede despre mine (n.r. că a ajuns să pună antrenorii la naţională) e treaba dumnealui, alţii cred altceva. Suntem în continuare prieteni. Nu eşti prieten şi cu cineva care te mai critică?

Pentru mine nu contează, încerc să nu fac din astea războaie şi încerc să înţeleg partea emoţională a oamenilor. În momentul în care un om are o anumită dispoziţie, poate să spună ceva care nu e la locul lui. Normal că te lezează treabă asta, dar treci peste ea. Nu poţi să nu ai o oarecare reţinere în momentul în care cineva vorbeşte urât despre tine.

Nu l-am sunat, dar îl voi suna şi voi sta de vorbă cu el după ce se liniştesc lucrurile, pentru că nu e cazul atunci când suntem la cald. Gigi Becali nu greşeşte, doar atunci când se enervează foarte tare şi e sub imperiul emoţiilor după un meci de fotbal. E normal să ţină cu echipa lui şi să sufere pentru ea”
, a explicat directorul tehnic al FRF, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele