Ultima oră
Cristiano Ronaldo, o nouă aluzie la rivalitatea cu Leo Messi. „Este echivalentul unei Cupe Mondiale” Cristiano Ronaldo, o nouă aluzie la rivalitatea cu Leo Messi. „Este echivalentul unei Cupe Mondiale”
S-a stabilit finala feminină la US Open: Pegula – Sabalenka S-a stabilit finala feminină la US Open: Pegula – Sabalenka
Italienii Errani şi Vavassori au câştigat titlul la dublu mixt, la US Open Italienii Errani şi Vavassori au câştigat titlul la dublu mixt, la US Open
VIDEO | Meciurile de ASTĂZI din Nations League se văd la Prima Sport! Franţa - Italia, Belgia - Israel şi Ţara Galilor Turcia, de la 21:45 VIDEO | Meciurile de ASTĂZI din Nations League se văd la Prima Sport! Franţa - Italia, Belgia - Israel şi Ţara Galilor Turcia, de la 21:45
LIVE TEXT | Kosovo - România, ASTĂZI, de la ora 21:45! Start pentru „tricolori” în noua ediţie a Ligii Naţiunilor LIVE TEXT | Kosovo - România, ASTĂZI, de la ora 21:45! Start pentru „tricolori” în noua ediţie a Ligii Naţiunilor
BREAKING NEWS | San Marino a câştigat BREAKING NEWS | San Marino a câştigat

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj! "Ai meciuri grele cu el" | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21676132/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb-2.jpg

Rapid şi CFR Cluj au remizat, scor 2-2, sâmbătă seară, în Giuleşti. 

Cel care a deschis scorul a fost Daniel Bîrligea, care a ajuns la cinci goluri marcate Rapidului în ultimele trei meciuri direct.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica l-a analizat pe atacantul formaţiei din Gruia. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB este de părere că Bîrligea este un atacant foarte bun, dar problema lui este că nu poate evolua 90 de minute într-un meci.

"El are 90 de minute cam în total jucate. Să-l vedem 90 de minute, că asta mă intreb: Când va juca Bîrligea vreodată 90 de minute? 

Mie îmi place foarte mult, e un jucător imprevizibil, un jucător împotriva căruia nu prea îţi convine să joci, pentru că tot timpul poate să inventeze ceva. 

Ai meciuri grele cu el, chiar e un jucător foarte bun, doar că nu poate juca 90 de minute", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele