Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Mihai Rotaru, foarte supărat după remiza cu Rapid! "Sunaţi-l pe domnul Cârţu, sunaţi-l pe domnul Gâlcă" | EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21718880/1/fc-botosani-universitatea-craiova-play-off-liga-1-casa-pariurilor-19-07-2020.jpg

Universitatea Craiova şi Rapid au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Bănie.

Imediat după flueirul final, Mihai Rotaru a avut o primă reacţie, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Deşi Universitatea Craiova a dominat, formaţia patronată de Mihai Rotaru nu a reuşit să se impună în derby.

Vizibil supărat, acţionarul echipei din Bănie nu a avut un răspuns concret când a fost întrebat de ce meciul din această seară nu a fost câştigat de echipa sa şi a punctat că el urmăreşte fotbalul ca un suporter.

"(n.r. Ce a lipsit echipei) Sunaţi-l pe domnul Cârţu, sunaţi-l pe domnul Gâlcă. Eu am spus-o şi o repet, eu trăiesc meciul ca suporter, nu pot să îmi dau seama. Aşa, la prima vedere, nu a vrut să intre.

Vorbeam la pauză cu colegii mei, dacă nu le dăm mingea, ei nu pot să o ia. Bineînţeles, e un sentiment de frustrare. Din păcate, e o cădere în acel moment, tu dai gol şi în secunda următoare iei gol.

Eu cred că valoarea nu poate fi pusă în discuţie, poate să fie o pasă proastă. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele şase etape, cred că suntem pe primul loc, în momentul acesta, dar echipele de lângă noi mai au meciuri de jucat.

Suntem supăraţi! Foarte supăraţi, nu supăraţi!", a declarat Mihai Rotaru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri