Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Mihai Pintilii, ofertat să plece de la FCSB! ”S-a gândit la mine”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21122575/1/fc-u-craiova-fcsb-superliga-superbet-13-11-2022.jpg

Mihai Pintilii a fost ofertat să plece de la FCSB. Interesul a venit din partea echipei naţionale a României, în mandatul lui Edi Iordănescu.

Principalul impediment pentru care nu s-au materializat negocierile a fost legat de lipsa licenţei PRO a lui Pintilii, lucru care nu a fost pe placul celor de la FRF.

”A fost o discuţie, am vorbit, îi mulţumesc pe această cale lui Edi că s-a gândit la mine, nu s-a putut, FRF spunând că nu am licenţă, ceva normal şi logic. Era foarte greu să mă duc, pentru că iar se punea presiune, iar se vorbea că nu am licenţă şi naţionala are nevoie de linişte.

Dacă nu ai linişte şi un grup bun, un staff care să lucreze pentru jucători, e foarte greu, fiind presiune din partea publicului. La naţională trebuie să ai rezultate, nu te ţine nimeni altfel.

Şi atunci, toată lumea are aşteptări şi nu era un moment bun pentru mine să plec, nefiind, chiar dacă Edi mă cunoaşte foarte bine, mă ştie de la Pandurii, ca jucător, după aia m-a prins aici. Ştie ce fel de om sunt şi îi mulţumesc pe această cale, dar nu era momentul pentru mine”
, a dezvăluit Pintilii, pentru cei de la Orange Sport.

Conflictul dintre Mihai Pintilii şi Elias Charalambous chiar există! Detalii explozive din vestiarul celor de la FCSB ies la suprafaţă

 

Din ce în ce mai multe informaţii indică un conflict real între Elias Charalambous, antrenorul deţinător al Licenţei Pro la FCSB, şi Mihai Pintilii, fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” ce figurează ca delegat al echipei, dar care a fost multă vreme tehnicianul de facto al vicecampioanei en-titre.

Între cei doi s-ar da o adevărată luptă pentru puterea în vestiarul celor de la FCSB. Charalambous chiar încearcă să se implice şi este preocupat de problemele tehnico-tactice ale echipei, însă antrenorul cipriot s-ar lovi de indiferenţa jucătorilor, care îl recunosc doar pe Mihai Pintilii.

A întâlnit Nicolae Dică fix aceeaşi problemă ca Elias Charalambous?

”Charalambous încearcă să fie implicat şi preocupat, dar nu-l ascultă nimeni, toţi jucătorii sunt cu Pintilii!”, notează Gazeta Sporturilor, apelând la o sursa confidenţială.

Publicaţia citată mai susţine că Mihai Pintilii a stat şi în spatele plecării lui Nicolae Dică de la FCSB. Pintilii ar fi făcut o demonstraţie de forţă în faţa lui Dică, tocmai pentru a-i arăta că el deţine controlul, exact cum ar proceda şi cu Charalambous.

”Pintilii a provocat şi plecarea lui Dică. Nicu era la masă cu stafful, Pinti le-a făcut semn şi au plecat toţi de acolo, l-au lăsat pe Dică singur!”, mai menţionează GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele